طرز تهیه پاناکوتا انار قالبی با دانه های انار شیک و ساده برای شب یلدا

دستور تهیه پاناکوتا انار یلدایی

طرز تهیه پاناکوتا انار

پاناکوتا انار یکی از دسر های بسیار خوشمزه و ملس برای دورهمی بخصوص شب یلدا می باشد. این دسر خوشمزه را می توانید به صورت چند لایه یا دو رنگ تهیه کنید و این کاملا دلخواه است. برای تهیه این دسر می توانید از قالب های پلاستیکی یا فلزی استفاده کنید ولی چون خامه دارد خیلی راحت از قالب خارج می شود. امروز در جدول یاب طرز تهیه پاناکوتا انار را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

پودر ژلاتین ۴ ق غذا خوری
شیر ۳ لیوان
شکر ۱ لیوان
وانیل به مقدار لازم
گلاب ۲ تا ۳ ق غذا خوری
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
ژله قرمز ۲ بسته
آب جوش ۳ پبمانه

طرز تهیه پاناکوتا انار

مرحله اول: هم زدن شیر و شکر

شیر و شکر و وانیل را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید تا شکر کمی حل شود و بعد روی حرارت قرار دهید تا ذرات شکر حل شود ولی بجوش نیاید و از روی حرارت بردارید.

مرحله دوم: بن ماری کردن ژلاتین

در ادامه ژلاتین را داخل یک کاسه بریزید و با چند قاشق آب سرد مخلوط کنید و هم بزنید تا ژلاتین اسفنجی شود و بعد روی بخار کتری قرار دهید و هم بزنید تا ذرات ژلاتین شفاف شود می توانید داخل ماکروفر با قدرت ۱۰۰ نیز قرار دهید.

مرحله سوم: افزودن خامه

در ادامه خامه صبحانه را نیز داخل یک کاسه بریزید و روی بخار کتری قرار دهید و بن ماری کنید تا کمی رقیق و آبکی شود. وقتی شیر و شکر از دما افتاد گلاب و امه را اضافه کنید و هم بزنید و در انتها ژلاتین بن ماری شده را نیز اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله چهارم: تهیه ژله قرمز

ژله قرمز را با آب جوش مخلوط کنید و هم بزنید و روی بخار کتری قرار دهید تا بن ماری شود و یا می توانید برای ۱ دقیقه داخل ماکروفر قرار دهید.

مرحله پنجم: تهیه پاناکوتا انار

در ادامه باید قالب را کمی چرب کنید و بعد مقداری دون های انار بریزید و کمی ژله قرمز و بعد از این که نیم بند شد از یخچال خارج کنید و کمی ژله انار دوباره بریزید و در یهچال قرار دهید و بعد پاناکوتا را بریزید و در یخچال قرا ردهید تا نیم بند شود سپس برای لایه آخر نیز باید دانه های انار را بریزید و مجدد ژله انار و بعد از نیم بند شدن نیز مابقی ژله را ریخته و این دسر را برای ۴ الی ۶ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. نوش جان

فوت و فن های دستور تهیه پاناکوتا انار

  1. برای خارج کردن دسر کافی است دور تا دور دسر را با چاقو آزاد کنید و روی دیس برگردانید اگر برنگشت چند ثانیه سشوار بگیرید و به دلخواه تزیین کنید.
  2. می توانید لایه ها را به صورت کم کم بریزید تا چند لایه داشته باشید.
  3. بجای انار از میوه های دیگر نیز می توانید استفاده کنید.
‫۵/۵ (۱ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا