طرز تهیه ترشی انار تنها ساده ملس و خوشرنگ مرحله به مرحله

دستور تهیه ترشی انار ساده

طرز تهیه ترشی انار

ترشی انار ساده و خالی یکی از روش های تهیه ترشی می باشد که خیلی ساده است و شما نیازی به مواد دیگر ندارید و می توانید بنا به ذائقه خود شکر و نمک اضافه کنید و مزه ترشی را بنا به ذائقه خود تنظیم کنید. در خرید انار دقت کنید و دنبال انار های باشید که کج باشد و خیلی صاف و یکدست نباشید، درست کردن این ترشی خیلی راحت است و شما اگر مقداری انار در خانه دارید می توانید دست کار به شوید این ترشی را سریع تهیه کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه ترشی انار را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

انار۱ کیلوگرم
سرکه سفیدبه مقدار لازم
آب اناربه مقدار لازم
نمککمی
شکربه اندازه کافی
گلپربه مقدار دلخواه

طرز تهیه ترشی انار

مرحله اول: آماده سازی انار

ابتدا باید انار های سالم و بدون ترک خوردگی داشته باشد، پوست انار باید نازک نشانه رسیده بودن آن می باشد، انار های که تاجشان مثل یک استوانه است پوست کلفتی دارد و هنوز کال هستند. در انار های پوست نازک برآمدگی دانه های انار را بشود از روی پوست آن لمس کنید و دیگر این که تاج انار باید باریک باشد.

مرحله دوم: مخلوط کردن مواد

در ادامه می توانید آب انار را خودتان در بگیرید یا از بیرون تهیه کنید دقت کنید مقدار سرکه سفید و آب انار باید مساوی باشد. انار ها را از وسط برش بزنید و دان کنید و پوست سفید انار را جدا کنید.

مرحله سوم: جوشاندن

سرکه سفید را با آب انار داخل قابلمه بریزید و نیم ساعت بجوشانید و بعد صبر کنید تا کاملا سرد شود و بعد دانه های انار را داخل آن بریزید و کمی نمک و شکر اضافه کنید و در صورت تمایل کمی گلپر بریزید.

مرحله چهارم: تهیه ترشی انار

حالا باید ترشی تهیه شده را داخل شیشه تمیز بریزید و درب ظرف را بریزید بعد شیشه را دو روز در محیط آشپرخانه قرار دهید و سپس در یخچال نگهداری کنید این ترشی مدت بیش از یکماه بسیار خوشرنگ و سرخ و زیبا باقی می ماند ولی به تدریج رنگ آن تیره می شود و می توانید در کنار اکثر غذا ها مانند اکبر جوجه و یا برای تزیین زیتون پروده و غذا های شمالی استفاده کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت ترشی انار

  1. اگر می خواهید از این ترشی برای تزیین انواع خوراک ها استفاده کنید، بهتر است گلپر نریزید.
  2. می توانید از سرکه سفید یا سرکه سیب استفاده کنید.
  3. حتما بعد از باز شدن درب شیشه ترشی آن را در یخچال نگهداری کنید.
‫۵/۵ (۱ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا