طرز تهیه زیتون شور خانگی بسیار خوشمزه و ساده + مقدار دقیق نمک و سرکه

دستور تهیه زیتون شور خانگی

طرز تهیه زیتون شور ساده

زیتون شور یکی از چاشنی های لذیذ و همه پسند می باشد که در کنار انواع غذاها و حتی در سالادها از آن استفاده می شود. زیتون یکی از فراورده هایی است که محصولات مختلفی مانند روغن زیتون، زیتون شور و زیتون پرورده می توان با آن تهیه کرد و درست کردن هر کدام از محصولات گفته شده نیاز به تلخ زدایی زیتون دارد. ترکیبات گیاهی زیتون عملکرد عروقی را با افزایش جریان خون بهبود می بخشد. خاصیت زیتون سبز نه تنها برای فشار خون بالا بد نیست بلکه موجب کاهش آن می شود، به شرط اینکه مدتی قبل زیتون را در آب بخوابانید تا خیس بخورد و نمک آن گرفته شود. زیتون طبع گرم و خشک دارد، در کاهش درد مفاصل در بیماری آرتریت روماتویید و آرتروز و همچنین تقویت مفاصل و درمان چربی خون بالا بسیار موثر می باشد. روش های مختلفی برای گرفتن تلخی زیتون وجود دارد که ما در اینجا تلخ زدایی زیتون به روش سنتی را برای شما در نظر گرفته ایم. این روش سالم ترین روش تهیه زیتون شور می باشد چون در آن از هیچ گونه مواد شیمیایی استفاده نمی شود. امروز در جدول یاب طرز تهیه زیتون شور سرکه ای ساده خانگی را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه زیتون شور خانگی

  • زیتون هسته دار ۴ کیلو
  • نمک به میزان لازم
  • آب به میزان لازم
  • سرکه به میزان لازم

طرز تهیه زیتون شور خانگی ساده و خیلی خوشمزه

مرحله اول : قرار دادن زیتون در آب خالص

ابتدا زیتون ها را پاک کنید و چوب آن ها را بگیرید به خوبی با آب بشویید و داخل آبکش بریزید تا آب زیتون ها کشیده شود. بعد به وسیله چاقو زیتون ها را از چهار طرف تا نزدیک هسته برش دهید. زیتون ها را بعد از آماده کردن داخل یک دبه یا ظرف پلاستیکی بزرگ بریزید، مقداری آب اضافه کنید تا کامل روی زیتون ها را بگیرد. زیتون ها را به مدت ۷ تا ۱۰ روز درون آب خالص قرار دهید و در این مدت روزانه یک بار آب آن ها را عوض کنید.

مرحله دوم: ریختن زیتون در محلول آب و نمک

بعد از اینکه زیتون ها ۱۰ روز داخل آب ماندند، آب آن ها را خالی و محلول آب و نمک غلیظ درست کنید. زیتون ها را مجدد داخل ظرف برگردانید و از محلول آب و نمک روی زیتون ها بریزید تا سطح زیتون ها را بپوشاند و اجازه دهید به مدت ۳ هفته داخل محلول آب و نمک بمانند. در طی هفته دوم و سوم مجدد مقداری نمک اضافه کنید.

مرحله نهایی تهیه زیتون شور

از آنجایی که زیتون ها بعد از ۳ هفته ماندن در آب و نمک شور شده اند باید شوری آن ها را بگیرید. به همین خاطر آب زیتون ها را خالی کنید و زیتون ها را خوب بشویید و به مدت ۴۸ ساعت دیگر داخل آب خالص قرار دهید تا نمک زدایی شوند و بعد از این زمان زیتون ها آماده شده اند، آن ها را داخل آب نمک و سرکه ۳% بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

طرز تهیه زیتون شور خانگی

نکات کلیدی برای تهیه زیتون شور سرکه ای

  1. از نمک یددار استفاده نکنید و بهتر است از نمک دریا استفاده شود.
  2. از زیتون شکسته یا زیتون بدون هسته هم می توانید برای تهیه زیتون شور استفاده کنید.
‫۳.۳/۵ (۳ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا