طرز تهیه سالاد فصل رستورانی ساده و خوشمزه با کاهو و کلم و روغن زیتون برای مهمانی و مجالس
دستور تهیه سالاد فصل با کاهو
سالاد فصل یکی از پیش غذاهایی که معمولا در مهمانی ها درست می کنید، سالاد فصل یکی از سالادهای مجلسی است که بیشتر برای مهمانی درست و سرو می شود. مواد اصلی سالاد کاهو، کلم، خیار و گوجه است که در فصل های مختلف با اضافه کردن مواد دیگری یک سالاد خوشمزه و رنگی خواهید داشت. سالاد فصل یا سالاد کاهو به مدل های مختلف تزئین می شود و در کنار انواع غذاها زیبایی سفره شما را چند برابر می کند. سالاد، غذایی سالم و کم کالری است که با انواع سبزیجات، حبوبات و میوه ها درست می شود، پس توصیه می کنیم حداقل یک بار در روز سالاد بخورید تا از فواید بی شمار آن بهره مند شوید. سالادی که دستورش را برای شما قرار می دهیم، می تواند جز سالادهای رژیمی باشد و به خاطر ترکیباتی که دارد پر از خاصیت است، پس حتما درست کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. امروز در جدول یاب طرز تهیه سالاد فصل را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سالاد فصل
- کاهو ۱ عدد
- کلم بنفش کوچک ۱ عدد
- کلم سفید کوچک ۱ عدد
- هویج ۲ عدد
- خیار ۲ عدد
- گوجه فرنگی ۱ عدد
- ذرت کنسروی به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس سالاد
- آب لیمو ترش ۳ قاشق غذا خوری
- روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه سالاد فصل
مرحله اول: خرد کردن کلم و کاهو
برگ های کاهو را از هم جدا کنید و برای چند دقیقه داخل آب بریزید تا آلودگی کاهو از بین برود. کلم سفید و قرمز را روی سطح کار قرار دهید و با یک چاقوی تیز به صورت رشته های باریک برش بزنید. کلم های خرد شده را داخل یک ظرف بریزید و با آب سرد تمیز بشویید و آبکش کنید و روی یک پارچه پهن کنید تا کاملا آب آن ها کشیده شود. در ادامه ورقه های کاهو را هم بشویید و بعد از این که آب آن کمی کشیده شد، روی پارچه پهن کنید تا کاهو نیز خشک شود.
مرحله دوم: خرد کردن خیار و هویج و گوجه
هویج، خیار و گوجه را نیز تمیز بشویید و داخل آبکش بریزید. هویج را پوست بگیرید و با رنده ریز یا درشت رنده کنید و کنار بگذارید. خیار را می توانید پوست بگیرید یا با پوست به صورت حلقه ای خرد کنید. پوست گوجه را با چاقو بگیرید و رول کنید و روی سالاد قرار دهید. برگ های کاهو را هم بعد از خشک شدن، روی سطح کار قرار دهید و در اندازه دلخواه خرد کنید.
مرحله سوم: تزئین سالاد
ظرف سرو را آماده و کف ظرف را با کاهوی خرد شده پر کنید، یک ردیف از کلم سفید خرد شده را روی کاهوها بریزید و در کنار کلم های سفید یک یا دو ردیف کلم بنفش اضافه کنید. به دلخواه خیار و گوجه های خرد شده را روی سالاد قرار دهید و در انتها هویج رنده شده را در قسمت های خالی روی سالاد بریزید. در نهایت مقداری ذرت در چند جای سالاد بریزید تا سالاد آماده شود.
مرحله چهارم: درست کردن سس
داخل یک ظرف کوچک یا سس خوری، مقداری آبلیمو بریزید و روغن زیتون را به آن اضافه و مخلوط کنید. سپس مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه و خوب مواد را با هم ترکیب کنید. سالاد خوشمزه و تزئین شده را در کنار این سس متفاوت سرو و نوش جان کنید و لذت ببرید.
نکات کلیدی برای تهیه سالاد فصل با کاهو
- از مواد دیگری مانند ذرت، نخود فرنگی، جوانه گندم و … نیز می توانید داخل سالاد فصل استفاده کنید.
- می توانید مقداری سس مایونز به آبلیمو و روغن زیتون اضافه کنید و یک سس جذاب تر داشته باشید.
- مقداری قارچ مزه دار شده با نمک و آبلیمو طعم سالاد فصل را بسیار خوشمزه تر می کند.