طرز تهیه نرگسی اسفناج خیلی خوشمزه و ساده و فوری با گردو و پیاز داغ مرحله به مرحله

دستور تهیه نرگسی اسفناج خوشمزه

طرز تهیه نرگسی اسفناج

نرگسی اسفناج جز عالی ترین و راحت ترین و در عین حال پرخاصیت ترین غذاها است که هم به صورت نونی و هم با برنج قابل سرو می باشد. این غذا سرشار از پتاسیم، ویتامین آ، کلسیم، فسفر، آهن و پروتئین است و یک غذای عالی برای گیاه خواران محسوب می شود. نرگسی یک خوراک خوشمزه زمستانی است که خیلی سریع آماده می شود و برای وعده شام یک غذای سبک و مناسب است. خوشمزگی این غذا به پیاز داغ و اسفناج تازه می باشد که برای تهیه آن می توانید از گردو یا قارچ هم استفاده کنید و به عنوان املت برای صبحانه هم گزینه خوبی می باشد. امروز در جدول یاب طرز تهیه نرگسی اسفناج با پیاز داغ و گردو را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه نرگسی اسفناج ساده

  • اسفناج ۱ کیلو
  • پیاز بزرگ ۲ عدد
  • سیر رنده شده ۴ حبه
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و ادویه کاری به میزان لازم
  • گردو خرد شده ۳ قاشق غذا خوری

طرز تهیه نرگسی اسفناج خوشمزه و ساده و راحت با گردو

مرحله اول: خرد کردن اسفناج

ابتدا اسفناج را خوب پاک کنید و بعد از پاک کردن اسفناج ها را داخل آب بریزید و چند دقیقه زمان دهید تا آلودگی و گل و لای موجود در اسفناج تمیز شود. بعد اسفناج را با آب سرد خوب بشویید و داخل آبکش بریزید. زمانی که آب اسفناج کشیده شد، اسفناج ها را روی یک پارچه پهن کنید تا خشک شوند. سپس اسفناج ها را روی تخته کار قرار دهید و با یک کارد آشپزخانه در اندازه دلخواه خرد کنید.

مرحله دوم: پخت اسفناج

ماهیتابه ای را روی حرارت قرار دهید، اسفناج ها را بدون اضافه کردن آب و روغن داخل تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید و درب تابه را ببندید، اسفناج بعد از چند دقیقه که روی حرارت بماند آب می اندازد. اجازه دهید اسفناج به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه روی حرارت بماند تا آب آن کشیده و پخته شود، بعد اسفناج را از داخل تابه خارج کنید. می توانید اسفناج را کمی آبدار برارید.

مرحله سوم: تفت دادن پیاز با سیر و زردچوبه

پیاز را پوست بگیرید و بعد از شستن روی سطح کار قرار دهید، سپس پیاز را به صورت خلالی یا نگینی خرد کنید. داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید، زمانی که روغن داغ شد پیاز را داخل روغن داغ تفت دهید تا کمی سبک و نرم شود. مقداری از پیاز داغ را برای تزئین بردارید و کنار بگذارید، در ادامه حبه های سیر را پوست بگیرید و رنده و به همراه مقداری زردچوبه به پیاز اضافه و پیاز را با زردچوبه و سیر خوب تفت دهید تا سرخ شود.

مرحله چهارم: اضافه کردن گردو و ادویه

در این مرحله حدود ۳ قاشق غذا خوری گردوی خرد شده که قابل حذف می باشد را داخل پیاز بریزید و بعد از کمی تفت دادن، اسفناج پخته شده را به پیاز اضافه و کمی با هم تفت دهید. مقداری نمک و فلفل سیاه و ادویه کاری بریزید و خوب مواد را با هم سرخ کنید.

مرحله پنجم: اضافه کردن تخم مرغ

تخم مرغ ها را یکی یکی داخل مواد بشکنید و اجازه دهید با حرارت ملایم پخته شوند. اجازه دهید سفیده تخم مرغ خود را کمی بگیرد بعد مواد را هم بزنید تا تخم مرغ کامل در غذا پخش و با مواد مخلوط و پخته شود و در انتها پیاز داغی که کنار گذاشتید را روی نرگسی بریزید و در نهایت بعد از پخت، حرارت را خاموش و نرگسی اسفناج خوشمزه را در کنار نان یا یک پلوی ایرانی نوش جان کنید.

طرز تهیه نرگسی اسفناج

نکات کلیدی برای تهیه نرگسی اسفناج

  1. برای خوشمزه تر شدن این غذا اجازه دهید کمی آبدار باشد و تخم مرغ خیلی پخته و سفت نشود.
  2. مقدار روغن نرگسی اگر کم باشد خوشمزه نمی شود، پس بهتر است مقدار روغن بیشتری بریزید.
  3. در آخر پخت می توانید به دلخواه مقداری آب نارنج یا آب لیمو نیز به غذا اضافه کنید.
  4. همچنین می توانید زرده و سفیده را جدا و ابتدا سفیده را داخل مواد بریزید و بعد از پخت سفیده، زرده را اضافه کنید.
‫۳.۸/۵ (۱۰ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا