طرز تهیه تاس کباب ساده و لذیذ و خوشمزه با گوشت تکه ای گوسفندی برای ۴ نفر
دستور تهیه تاس کباب ساده
۱۴ غذای لذیذی است که بر سر سفره اکثر ما پیدا می شود و اصالتی ایرانی دارد، این غذا در اصل خوراک گوشت به همراه سبزیجات است. طبخ این غذا به این صورت است که مواد را به صورت لایه لایه روی هم می چینند کمی آب روی آن می ریزند و روی حرارت می گذارند تا پخته شود. این خوراک خوش طعم با نان سنگگ تازه و سبزی خوردن بسیار لذیذتر می شود. تاس کباب هم مثل سایر غذاها در شهرهای مختلف با روش های مختلف پخته می شود. امروز در جدول یاب طرز تهیه تاس کباب ساده با گوشت را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه تاس کباب خوشمزه و لذیذ
- پیاز ۲ عدد
- گوجه فرنگی ۲ عدد
- سیب زمینی ۲ عدد
- هویج ۱ عدد
- گوشت خورشتی یا چرخ کرده ۳۰۰ گرم
- رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
- روغن و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه تاس کباب ساده با گوشت گوسفندی
مرحله اول: تفت دادن پیاز و گوشت
پیاز را بعد از پوست گرفتن با آب بشویید و روی تخته کار یا تخته آشپزخانه قرار دهید و به صورت نگینی و ریز خرد کنید. قابلمه ای را روی حرارت بگذارید کمی روغن داخل آن بریزید و پیاز را در روغن داغ تفت دهید تا کاملا سبک و نرم شود. گوشت خورشتی یا چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و به همراه زردچوبه و فلفل سیاه به خوبی مخلوط و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
مرحله دوم: پخت گوشت
در ادامه حدود ۲ لیوان آب روی مواد بریزید حرارت را زیاد و صبر کنید تا آب به جوش آید سپس حرارت را کم کنید درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید گوشت با حرارت ملایم تقریبا به مدت ۲ ساعت بپزد و کاملا مغز پخت شود.
مرحله سوم: اضافه کردن رب
ماهیتابه کوچکی را روی حرارت قرار دهید مقداری روغن داخل آن بریزید، ۱ قاشق غذاخوری رب را داخل روغن تفت دهید تا به خوبی سرخ و خامی آن گرفته شود. بعد از آن رب را به گوشت اضافه و خوب مخلوط کنید.
مرحله چهارم: اضافه کردن سبزیجات تازه
سیب زمینی را تمیز با آب سرد بشویید و پوست بگیرید، بعد از پوست گرفتن سیب زمینی ها را روی تخته کار قرار داده و به صورت حلقه ای برش دهید. سیب زمینی های حلقه شده را روی گوشت ها بچینید. هویج ها را هم به خوبی بشویید و بعد از پوست گرفتن به صورت حلقه ای و یکدست خرد کنید. در ادامه هویج ها را هم روی سیب زمینی ها بچینید. در این مرحله گوجه فرنگی ها را بشویید و سر آن ها را با چاقو ببرید و به صورت حلقه ای خرد کنید و گوجه فرنگی های خرد شده را هم روی مواد دیگر بچینید.
مرحله پنجم: پخت نهایی تاس کباب
نصف لیوان آب روی مواد بریزید در نهایت چند عدد آلو هم اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا مواد به خوبی بپزند و تاس کباب جا بیفتد. برای پخت این غذای خوشمزه حدود ۳ الی ۴ ساعت زمان نیاز است. این غذا را می توانید آبدار بردارید یا اینکه اجازه دهید روی حرارت بماند تا آب آن تبخیر و کمی غلیظ شود و در کنار برنج یا نان تازه نوش جان کنید.
نکات کلیدی در تهیه تاس کباب با گوشت خورشتی در خانه
- حتما قبل از چیدن مواد تاس کباب، گوشت را تفت دهید.
- استفاده از شعله پخش کن مهم است برای اینکه دما یکنواخت پخش شود.
- حرارت برای پخت غذا کم باشد.
- به جای گوشت از مرغ هم می توانید استفاده کنید.
- اصل تاس کباب این است که به روغن بیفتد و آب نداشته باشد.
- می توانید یکی دو تکه هم دنبه اضافه کنید که عالی می شود.
- همچنین می توانید مواد را سرخ و در تهیه تاس کباب استفاده کنید.