طرز تهیه یتیمچه کدو بادمجان ساده و راحت و خوشمزه با سیب زمینی و گوشت چرخ کرده

دستور تهیه یتیمچه کدو بادمجان

طرز تهیه یتیمچه کدو ساده

یتیمچه یک غذای سالم و خوشمزه و کاملا گیاهی است که نه احتیاج به گوشت و نه مرغ دارد و از غذاهای قدیمی ایرانی محسوب می شود و روش های مختلفی برای درست کردن آن وجود دارد. راز اصلی برای خوشمزه شدن یتیمچه این است که بادمجان و سیب زمینی را سرخ کنید و به صورت لایه لایه روی هم بچینید و از سس گوجه روی مواد بریزید. این غذا را می توان با اضافه کردن تکه های گوشت یا گوشت چرخکرده به شکل مجلسی درست کرد. امروز در جدول یاب طرز تهیه یتیمچه کدو بادمجان ساده را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه یتیمچه کدو خوشمزه با سیب زمینی

  • پیاز ۲ عدد
  • کدو ۲ عدد
  • بادمجان متوسط ۲ عدد
  • گوجه فرنگی ۶ تا ۷ عدد
  • سیب زمینی متوسط ۲ عدد
  • گوشت چرخکرده ۱۰۰ گرم
  • غوره ۲ قاشق غذا خوری
  • نمک، زردچوبه و فلفل از هر کدام ۱ قاشق چای خوری
  • روغن به میزان لازم

طرز تهیه یتیمچه کدو با گوشت چرخ کرده و بادمجان

مرحله اول: سرخ کردن کدو و بادمجان

کدو و بادمجان را بشویید و پوست آن ها را بگیرید و به صورت حلقه ای یا نگینی خرد کنید. بادمجان را داخل آبکش بریزید و کمی نمک روی آن ها بپاشید و چند دقیقه ای اجازه دهید بماند تا تلخی بادمجان ها گرفته شود. در این فاصله ماهیتابه ای را روی حرارت قرار دهید کمی روغن داخل آن بریزید و زمانی که روغن داغ شد کدوها را داخل روغن سرخ و از تابه خارج کنید. بادمجان ها را هم بشویید و خوب خشک و در روغن داغ سرخ کنید.

مرحله دوم: سرخ کردن سیب زمینی

سیب زمینی را بشویید و با پوست کن یا چاقو پوست آن را بگیرید، تخته آشپزخانه را آماده و سیب زمینی ها را روی تخته به صورت نگینی خرد کنید. سیب زمینی ها را داخل تابه ای که کدو و بادمجان را سرخ کرده بودید بریزید و خوب سرخ کنید و داخل یک ظرف بریزید.

مرحله سوم: تفت دادن پیاز و گوشت

پیازها را بعد از پوست گرفتن بشویید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. داخل تابه کمی دیگر روغن بریزید و پیاز را در روغن سرخ کنید تا نرم و سبک شود. گوشت چرخکرده را با نمک، زردچوبه و فلفل اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت سرخ شود.

مرحله چهارم: پوره کردن گوجه فرنگی

گوجه فرنگی ها را با آب تمیز بشویید سپس گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و با رنده کاملا رنده کنید. همچنین می توانید گوجه ها را داخل خردکن بریزید و پوره کنید.

مرحله پنجم: اضافه کردن گوجه پوره شده

گوجه فرنگی پوره شده را به همراه ۲ قاشق غوره داخل قابلمه بریزید، درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید نیم ساعت روی حرارت ملایم باشد تا بپزد. اگر آب یتیمچه کم بود یک استکان آب اضافه کنید تا ته نگیرد.

مرحله ششم: پخت یتیمچه

بعد از این مدت ابتدا سیب زمینی های سرخ شده را داخل قابلمه بریزید و بعد از ۱۰ دقیقه که سیب زمینی ها کمی نرم شدند بادمجان و کدوی سرخ شده را هم اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا یتیمچه غلیظ شود و خوب جا بیفتد.

طرز تهیه یتیمچه بادمجان ساده

نکات کلیدی برای تهیه یتیمچه کدو و بادمجان

  1. می توانید سبزیجات را به صورت سرخ نشده اضافه کنید که رژیمی تر می باشد، فقط بعد از پخت کامل سیب زمینی، کدو و بادمجان را اضافه کنید تا نرم شوند.
  2. حرارت در موقع پخت کم باشد.
  3. می توانید گوشت را حذف و از عصاره گوشت یا مرغ استفاده کنید.
  4. از سیر رنده شده یا پودر سیر هم می توانید در یتیمچه استفاده کنید.
  5. اضافه کردن مقداری دارچین عطر بینظیری به غذای شما می دهد.
  6. می توانید از ۲ قاشق غذا خوری آبلیمو در مرحله آخر برای خوشمزه تر شدن یتیمچه استفاده کنید.
‫۵/۵ (۱ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا