طرز تهیه شله زرد نذری برای ۱ کیلو برنج + فوت و فن های مهم آن

دستور پخت شله زرد نذری برای ۱ کیلو برنج

شله زرد نذری برای ۱ کیلو برنج

شله زرد نذری برای ۱ کیلو برنج یکی از روش های تهیه شله نذری برای مقدار کم می باشد شما می توانید با مقادیری که در این پست به شما آموزش داده خواهد شد ۱۵ عدد ظرف متوسط شله زرد داشته باشید و برای نذری های کم خود استفاده کنید. برای تزیین شله زرد می توانید از دارچین و گل محمدی یا خلال پسته و بادام استفاده کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه شله زرد نذری برای ۱ کیلو برنج را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

برنج ایرانی نیم دانه۵ پیمانه
شکر۱۰ پیمانه
آب۴۰ پیمانه
کره۱۰۰ گرم
عرق هلبه مقدار لازم
گلاب۱/۲ لیوان
زعفران آب رده غلیظ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه شله زرد نذری برای ۱ کیلو برنج

مرحله اول: آماده سازی برنج

ابتدا باید برنج را از شب قبل تمیز کنید و بشورید تا خیس بخورد در بعضی رسپی ها کمی زعفران داخل برنج خیس شده می ریزند تا دانه برنج خوشرنگ شود. اگر می خواهید از خود هل استفاده کنید می تواند آب جوش خیس کنید و بعد عصاره را داخل شله بزیزید. زعفران را بسابید و با یخ دم کنید تا رنگ باز کند.

مرحله دوم: پخت برنج

در ادامه باید برنج را با همان آبی که خیس کردید داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاید و برنج حسابی باز یا شکفته شود و بعد لعاب دار شود سپس کره یا روغن را اضافه کنید و هم بزنید تا ذوب شود.

مرحله سوم: افزودن زعفران

در ادامه باید زعفران را اضافه می کنید هم بزنید تا رنگ باز کند و خوشرنگ شود، و بعد خلال بادام شسته شده را اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله چهارم: تهیه شله زرد

در ادامه باید شکر را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا ته نگیرد و روی حرارت ملایم قرار دهید و در انتها نوبت اضافه کردن گلاب و عرق هل می باشد که بعد از افزودن این دو باید ۱۵ دقیقه دیگر روی حرارت قرار دهید بعد حرارت را خاموش کنید و برای ۲۰ دقیقه درب قابلمه را قرار دهید تا به اصطلاح دم بکشد. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت شله زرد نذری برای ۱ کیلو برنج

  1. زمانی که شکر را اضافه می کنید باید برنج کاملا نرم و شکفته شده باشد اگر برنج خام باشد دیگر پخته نمی شود زیرا شکر مانع پخت برنح می شود.
  2. می توانید به دلخواه نوک ق چای خوری نمک بزنید تا مزه ها تقویت شود.
  3. در شله زرد ابتدا باید حتما اول زعفران به برنج اضافه شود و بعد از زعفران، شکر اضافه شود. شکر مانع از رنگ دادن زعفران به برنج می شود و مغز برنج سفید می ماند.
  4. اگر هنگام پخت برنج، آب آن تمام شد، مقداری آب گرم به آن اضافه کنید.
  5. برای چشیدن میزان شکر شله ‏زرد، مقداری از آن را در ظرفی ریخته تا سرد شود، سپس آن را مزه کنید زیرا در صورت داغ ‏بودن، میزان شیرینی شله ‏زرد دقیق نخواهد بود. به طور معمول اندازه شکر تقریبا دو برابر اندازه برنج در نظر گرفته می شود.
  6. برای بهترشدن طعم بادام، خلال بادام را در همان مقدار گلابی که می خواهید به شله زرد اضافه کنید، قرار دهید و در نیم ساعت آخر
    پخت شله زرد، اضافه کنید.
‫۵/۵ (۱ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا