ترفند هایی برای داشتن فلافل حاضری

 

فرزانه سمندر، اختصاصی جدول یاب

برای داشتن یک فلافل با طعم حاضری ترفندهایی وجود دارد که اگر رعایت شود مطمئنا نتیجه ایی که بدست می آورید رضایت بخش خواهد بود.

ترفند هایی برای داشتن فلافل حاضری

 

نکاتی که برای پخت فلافل و خوردن آن باید رعایت شود عبارتند از :

• برای تهیه خمیر فلافل از آرد استفاده نکنید زیرا باعث خشک شدن فلافل شما می شود.

• برای داشتن فلافل ترد به مواد خود یک قاشق چایخوری بکینگ پودر زده .

• نخود هایتان را حتماً چندین روز قبل خیس کنید و مدام آب آن را عوض کرده بعد چرخشان کنید

• زیره سیاه و سبز بهترین ادویه برای تهیه فلافل می باشد و البته کمی هم نعناع .

• در کنار نخود می توانید از سیب زمینی ، عدس ، ماش و یا بادمجان به صورت چرخ شده استفاده کنید.

• از ظرف نسبتاً گود و روغن فراوان و داغ برای پخت استفاده کنید.

ترفند هایی برای داشتن فلافل حاضری

 

• هنگام خوردن اگر می خواهید طعم فلافل لبنانی را حس کنید از نان پیتا و ترشی انبه و بادمجان استفاده کنید.

•زمان ۳ تا ۵ دقیقه بهترین زمان برای سرخ شدن گلوله های نخود می باشد.

۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا