انشانویسی درباره شغل و اینکه در آینده چکار خواهید شد!

حتما در زمان تحصیل خود انشایی درباره شغل آینده نوشته اید ؟ حال ما نیز این موضوع انشانویسی درباره شغل را مد نظر قرار داده ایم. نوشتن انشا درباره آینده و تصمیم‌هایی که برای آینده در نظر گرفته ایم از موضوع انشاهای جالبی است که در مورد آن ایده های بسیاری به ذهن می‌رسد. انشا در مورد شغل آینده و یا انشا درباره اینکه می‌خواهیم در آینده چه شغلی داشته باشیم یکی از این ایده ها برای نوشتن در مورد آینده است. در این مطلب یک انشا درباره شغل آینده با رعایت انسجام و طبقه بندی ذهن و نوشته (آغاز، میانه و پایان) می خوانید.

انشانویسی درباره شغل و اینکه در آینده چکار خواهید شد!

انشانویسی درباره شغل آینده

مقدمه:

فکر کردن به شغل آینده ممکن است در کودکی با رویا پردازی و تخیلات همراه باشد، اما زمانی که قرار است انتخاب رشته کنیم و بعد شغل‌مان را انتخاب کنیم، با مسئله ای بسیار سخت و جدی روبرو هستیم و باید در مورد آن تحقیق و تفکر زیادی داشته باشیم.

بدنه:

بعضی افراد هنگام تصمیم‌گیری در مورد شغل آینده خود، فکر می‌کنند شغلی که انتخاب خواهند کرد چه سودهایی برای آن‌ها دارد و چه چیزهایی به آن‌ها می‌دهد؛ مثلا ثروت، مقام، هیجان، لذت، آرامش و امنیت و … ممکن است کسی به دنبال درآمد بالا باشد و به همین دلیل شغل‌هایی که چنین آینده ای در پیش دارند را در لیست انتخاب‌هایش قرار دهد. مثلا پزشکی یا ساخت و ساز خانه. یا کسی به دنبال هیجان باشد و به همین خاطر شغل خلبانی، باستان شناسی یا حتی پلیس بودن را انتخاب کند.

بعضی دیگر از افراد وقتی به شغل آینده خود می‌اندیشند و می‌خواهند در این مورد تصمیم بگیرند، معیار آ‌ن‌ها این است که از طریق شغلشان چه کارهای مفیدی می‌توانند بکنند و به عبارتی چه خدماتی می‌خواهند به جامعه بدهند. مثلا کسی می‌خواهد بیماران را شفا دهد و از این رو پزشکی را انتخاب می‌کند، یا می‌خواهد به کودکان علم بیاموزد و به سراغ شغل معلمی می‌رود. کسی می‌خواهد افرادی که به خطر افتاده اند را نجات دهد و روحیه فداکاری‌اش را بالا ببرد، بنابراین آتش نشانی را انتخاب می‌کند یا اینکه می‌خواهد با افراد شرور و خطرناک در جامعه مبارزه کند و پلیس شغل مورد علاقه‌اش است…

عاقلانه‌ترین روش تصمیم گیری در مورد شغل آینده، فکر کردن به هر دو موضوع است؛ یعنی چیزهایی که ما قرار است با شغل‌مان به دیگران بدهیم و چیزهایی که قرار است شغل‌مان به ما بدهد.

نتیجه:

برای تصمیم‌گیری درست ابتدا باید شناخت دقیقی نسبت به خود پیدا کنیم؛ بدانیم روحیه ما چگونه است، چه استعدادهایی داریم و از انجام چه کارهایی لذت بیشتری می‌بریم. آن‌گاه بیندیشیم که خواسته ها و توقعات‌مان از دنیای بیرون و از خودمان چیست و به دنبال چه اهدافی هستیم؟ ممکن است اطرافیان از جمله خانواده، اقوام یا دوستان، نظرات و خواسته های متفاوتی نسبت به ما داشته باشند. اما این ما هستیم که باید با شناخت عمیقی که نسبت به خودمان داریم تصمیم نهایی را برای انتخاب های مهم زندگی مثل رشته تحصیلی و شغل آینده بگیریم.

 

 

 

بیشتر بخوانید :

انشانویسی درباره ورزش و فواید آن برای بدن

۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا