طرز تهیه مرغ سرخ کرده زعفرانی مجلسی و لذیذ به روش رستورانی
دستور پخت مرغ سرخ کرده
مرغ سرخ کرده زعفرانی یکی از مرغ های رستورانی می باشد که بسیار خوشمزه و ساده است و بدون یک قطره افزودن آب تهیه می شود و با آب پیاز فراوان تهیه می شود. این غذا بسیار خوشمزه است و شما می توانید برای مهمانی و مراسمات مختلف این مرغ خوشمزه را تهیه کنید. شما می توانید این مرغ را با زرشک و خلال پسته و برنج زعفرانی سرو کنید. امروز جدول یاب طرز تهیه مرغ سرخ کرده زعفرانی به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
مرغ | ۲ تکه |
زعفران | به مقدار لازم |
پیاز بزرگ | ۲ عدد |
فلفل دلمه | ۱/۲ عدد |
هل | ۱ عدد |
چوب دارچین | ۱ عدد |
روغن زیتون | ۲ ق غذا خوری |
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه مرغ سرخ کرده زعفرانی
مرحله اول: مرینت کردن مرغ
ابتدا باید مرغ را که می توانید از ران و سینه مرغ استفاده کنید ولی اگر برای مهمانی می خواهید این مرغ را تهیه کنید بهتر است از ترکیب ران و پهلو استفاده کنید که مجلسی تر می باشد، سپس مرغ را به زعفران غلیظ آغشته کنید و ادویه ها و روغن زیتون حسابی ماساژ دهید و برای ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ مزه دار شود.
مرحله دوم: پخت مرغ
در ادامه باید پیاز ها را پوست بگیرید و خلالی ریز خرد کنید و داخل قابلمه بریزید و با دست چنگ بزنید تا آب پیاز خارج شود و بعد مرغ های مرغ های مزه دار شده را به همراه فلفل دلمه خرد شده و یک چوب دارچین و یک هل را با چاقو فشار دهید و داخل قابلمه قرار دهید و درب قابلمه را قرار دهید و حرارت کم کنید و بگذارید تا حسابی پیاز آب بندازد و پخته و نرم شود و در حین پخت باید از پیاز و کمی زعفران دم شده روی مرغ ها بریزید.
مرحله سوم: سرخ کردن مرغ
در ادامه مرغ های پخته شده را از آب مرغ خارج کنید و داخل یک تابه کمی کره و روغن بریزید و مرغ ها را داخل آن سرخ کنید تا حسابی تغییر رنگ دهید ولی دقت کنید که حرارت نباید خیلی زیاد باشد زیرا سطح مرغ نباید خشک شود و در انتها پلو را داخل دیس بکشید و مرغ را داخل آن قرار دهید و از آب مرغ و پیاز تهیه شده در کنار آن سرو کنید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت مرغ سرخ کرده زعفرانی
- می توانید از سیر تازه یا درسته نیز استفاده کنید ولی نباید سیر را خرد کنید و به صورت درسته قرار دهید تا طعم آن غالب نشود.
- بهتر است در استفاده از زعفران دم کرده دست و دلباز باشد که مرغ حسابی خوشرنگ شود.
- می توانید در انتها زرشک و خلال پسته را با کمی کره و شکر تفت دهید و روی پلو قرار دهید.