طرز تهیه مرغ سرخ کرده زعفرانی مجلسی و لذیذ به روش رستورانی

دستور پخت مرغ سرخ کرده

طرز تهیه مرغ زعفرانی

مرغ سرخ کرده زعفرانی یکی از مرغ های رستورانی می باشد که بسیار خوشمزه و ساده است و بدون یک قطره افزودن آب تهیه می شود و با آب پیاز فراوان تهیه می شود. این غذا بسیار خوشمزه است و شما می توانید برای مهمانی و مراسمات مختلف این مرغ خوشمزه را تهیه کنید. شما می توانید این مرغ را با زرشک و خلال پسته و برنج زعفرانی سرو کنید. امروز جدول یاب طرز تهیه مرغ سرخ کرده زعفرانی به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

مرغ۲ تکه
زعفرانبه مقدار لازم
پیاز بزرگ۲ عدد
فلفل دلمه۱/۲ عدد
هل۱ عدد
چوب دارچین۱ عدد
روغن زیتون۲ ق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، زردچوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه مرغ سرخ کرده زعفرانی

مرحله اول: مرینت کردن مرغ

ابتدا باید مرغ را که می توانید از ران و سینه مرغ استفاده کنید ولی اگر برای مهمانی می خواهید این مرغ را تهیه کنید بهتر است از ترکیب ران و پهلو استفاده کنید که مجلسی تر می باشد، سپس مرغ را به زعفران غلیظ آغشته کنید و ادویه ها و روغن زیتون حسابی ماساژ دهید و برای ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ مزه دار شود.

مرحله دوم: پخت مرغ

در ادامه باید پیاز ها را پوست بگیرید و خلالی ریز خرد کنید و داخل قابلمه بریزید و با دست چنگ بزنید تا آب پیاز خارج شود و بعد مرغ های مرغ های مزه دار شده را به همراه فلفل دلمه خرد شده و یک چوب دارچین و یک هل را با چاقو فشار دهید و داخل قابلمه قرار دهید و درب قابلمه را قرار دهید و حرارت کم کنید و بگذارید تا حسابی پیاز آب بندازد و پخته و نرم شود و در حین پخت باید از پیاز و کمی زعفران دم شده روی مرغ ها بریزید.

مرحله سوم: سرخ کردن مرغ

در ادامه مرغ های پخته شده را از آب مرغ خارج کنید و داخل یک تابه کمی کره و روغن بریزید و مرغ ها را داخل آن سرخ کنید تا حسابی تغییر رنگ دهید ولی دقت کنید که حرارت نباید خیلی زیاد باشد زیرا سطح مرغ نباید خشک شود و در انتها پلو را داخل دیس بکشید و مرغ را داخل آن قرار دهید و از آب مرغ و پیاز تهیه شده در کنار آن سرو کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت مرغ سرخ کرده زعفرانی

  1. می توانید از سیر تازه یا درسته نیز استفاده کنید ولی نباید سیر را خرد کنید و به صورت درسته قرار دهید تا طعم آن غالب نشود.
  2. بهتر است در استفاده از زعفران دم کرده دست و دلباز باشد که مرغ حسابی خوشرنگ شود.
  3. می توانید در انتها زرشک و خلال پسته را با کمی کره و شکر تفت دهید و روی پلو قرار دهید.
‫۵/۵ (۱ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا