طرز تهیه خاگینه هویج و گردو تبریزی در تابه راحت و مجلسی

دستور پخت خاگینه هویج

طرز تهیه خاگینه هویج

خاگینه هویج یکی از دسر ها یا شیرینی های سنتی ایرانی می باشد که برای استان تبریز ولی به دلیل این که خیلی راحت و خوشمزه است در همه جای ایرانی تهیه می شود. این خاگینه مقوی را می توانید برای دورهمی ها خود به همراه یک لیوان چای سرو کنید. این خاگینه از هویج و ماست به همراه شربت مخصوص تهیه می شود. امروز در جدول یاب طرز تهیه خاگینه هویج را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

تخم مرغ ۴ عدد
ماست ۱/۲ لیوان
روغن ۱/۲ لیوان
ارد ۱ لیوان
شکر ۱/۳ لیوان
گردو ریز خورد شده ۱/۲ لیوان
هویج ۱/۲ لیوان
بکینگ پودر ۱ ق غذا خوری
وانیل ۱ ق چای خوری
کره ۳۰ گرم

مواد لازم برای تهیه شربت

شکر ۲ لیوان
آب ۲ لیوان
زعفران دم کرده ۴ ق غذا خوری
گلاب ۱/۳ لیوان
پودر هل ۱/۲ ق مربا خوری

طرز تهیه خاگینه هویج

مرحله اول: تهیه شربت

برای شربت شکر و اب رو مخلوط کرده روی حرارت گذاشته حدود ۵ دقیقه زیاد غلیظ نباشد بعد زعفران گلاب و هل را اضافه کنید بزارید دو سه دقیقه بجوشه خاموش کنید بزارید کنار سرد شود.

مرحله دوم: آماده سازی و هم زدن تخم مرغ

هویج ها را از قبل پوست گرفته، بشویید و رنده کنید.تخم مرغ ،شکر را با همزن خوب زده تا کرمی رنگ و کشدار بشه بعد روغن مایع و ماست رو اضافه کرده هم بزنید بعد ایرمیک رو اضافه کرده هم زده بعد بکینگ پودر، وانیل و آرد الک شده رو به مواد اضافه کنید.

مرحله سوم: پخت خاگینه هویج

در ادامه باید با دور کند همزن در حد مخلوط شدن هم بزنید در آخر هویج رنده شده و گردو را اضافه کرده با لیسک هم بزنید تا مواد حسابی مخلوط شود. در ماهیتابه ی مناسب کره رو اضافه کرده مواد را داخل ماهیتابه بریزید صاف کنید. حرارت را بسیار کم کرده درب آن را قرار دهید. از شعله پخش کن و از دم کنی هم استفاده کنید (برای بهتر شدن بافتش) بعد از نیم ساعت درب آن را برداشته و خاگینه را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلای شود بعد از این که دو طرف طلایی شد باید شربت خنک را روی خاگینه گرم بریزید و این خاگینه را سرو کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت خاگینه هویج

  1. دقت کنید برای این که شربت جذب شود باید شربت سرد و خاگینه سرد باشد.
  2. می توانید این خاگینه را در فر نیز تهیه کنید بدین صورت که فر را از قبل با دمای ۱۸۰ گرم کنید و برای ۱۵ دقیقه بگذارید تا با دمای ۱۸۰ پخته شود.
  3. ماست باید شیرین باشد و ماست ترش و شل برای تهیه خاگینه مناسب نیست.
‫۵/۵ (۱ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا