طرز تهیه آش زرشک کوهی به روش خراسان شمالی با طعم فوق العاده

دستور پخت آش زرشک

 

طرز تهیه آش زرشک

هوا که سرده می شود و نم بارون و برف زده می شود آش ها بسیار محبوب تر می شود و شما می توانید با چند قلم مواد یک آش جذاب و خوش رنگ و لعاب تهیه کنید. این آش زرشک خوشمزه در مازندران، شهر آسیینه ورزان و روستا های طالقان و مناطق دیگر نیز تهیه می شود و گاهی با سبزی و انواع حبوبات و فقط لپه تهیه می شود و چون بهترین زرشک برای خراسان شمالی می باشد و شما می توانید از آب زرشک تازه به همراه آب زرشک و کمی شکر برای متعادل سازی طعم ها استفاده کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه آش زرشک را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

آب زرشک طبیعی ۱ لیتر
آب قلم یا عصاره آن به دلخواه
نخود، لوبیا قرمز، لوبیا چیتی پخته شده از هر کدام ۱ لیوان
پیاز ۱ عدد
رشته آش ۱ مشت
آرد ۱ ق غذا خوری
مرزه خشک ۳ ق غذا خوری
آویشن ۱ ق غذا خوری
زرشک تازه ۳۰۰ گرم
پیاز داغ و نعنا داغ برای روش آش

طرز تهیه آش زرشک

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا باید نخود و لوبیا قرمز و لوبیا چیتی را از شب قبل خیس کنید و چندین بار آب آن را عوض کنید تا نفخ حبوبات گرفته شود و چندین بار بشورید و بعد به همراه آب بگذارید تا پخته شود و برای سهولت می توانید از زودپز استفاده کنید.

مرحله دوم: تهیه آب زرشک

شما می توانید آب زرشک را به صورت آماده از بستنی فروشی ها تهیه کنید و یا مقداری زرشک را شسته و به آن ۲ لیوان آب اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا زرشک ها کمی نرم شود و بعد کوبیده یا داخل مخلوط کنید ریخته و میکس کنید و یک صافی پارچه حریر یک بار رد کنید تا فقط دانه های زرشک داخل پارچه باقی بماند.

مرحله سوم: تفت دادن مواد

در ادامه باید پیاز را نگینی ریز خرد کنید و با روغن کمی تفت دهید تا سرخ شود و بعد آرد را به پیاز داغ اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود سپس آب قلم یا عصاره آن را به همراه زرشک اضافه کنید.

مرحله چهارم: تهیه آش زرشک

در ادامه باید حبوبات پخته شده را نیز اضافه کنید و بگذارید تا خوب پخته شود و در ۲۰ دقیقه آخر رشته آش و مرزه خشک را به همراه زرشک به آش اضافه کنید و برای ۲۰ دقیقه دیگر مزان دهید تا رشته لعاب بی اندازد و آش را تست کنید و اگر نیاز داشت نمک و فلفل سیاه بزنید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت آش زرشک

  1. می توانید برای تعادل سازی در طعم از کمی شکر استفاده کنید.
  2. افزودن رشته آشی دلخواه است و می توانید حذف کنید.
  3. به دلخواه می توانید از سبزی آش یا بلغور و لبو به دلخواه نیز داخل این آش زرشک استفاده کنید.
‫۵/۵ (۱ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا