طرز تهیه آش ماست شیرازی با گوشت لذیذ و عالی به روش سنتی

دستور پخت آش ماست شیرازی

آش ماست

آش ماست شیرازی یکی از آش های بسیار خوشمزه و ساده است که شما می توانید به روش اصل شیرازی در این پست یاد بگیرید و برای زمستان و پاییز تهیه کنید. آش ماست شیرازی در اصل با گوشت تهیه می شود ولی اگر ندارید می توانید حذف کنید و بهتر است از گوشت گردن برای تهیه این آش استفاده کنید زیرا باعث کشدار شدن آش می شود.امروز در جدول یاب طرز تهیه آش ماست شیرازی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

برنج نیم دانه معطر۱ پیمانه
گوشت گردن۵۰۰ گرم با استخوان
شوید تازه خرد شده۱ پیمانه
لپه خام نپخته۱/۲ لیوان
ماست غلیظ۱ تا ۲ کیلوگرم (کم آب و غلیظ)
سیرچند حبه
پیاز۲ الی ۳ عدد
نمک، فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه آش ماست شیرازی

مرحله اول: تفت دادن مواد

ابتدا باید پیاز ها را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید یا رنده کنید و داخل قابلمه مورد نظر کمی تفت دهید تا سبک شود و بعد گردن را اضافه کنید و به همراه پیاز کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و بعد چند حبه سیر پوست کنده را به صورت درسته داخل مواد بریزید و کمی فلفل سیاه اضافه کنید و کمی تفت دهید و روی مواد آب بریزید و بگذارید تا گوشت کاملا پخته شود.

مرحله دوم: کوبیدن گوشت

در ادامه وقتی گوشت کاملا پخت باید نمک را اضافه کنید و بعد گوشت های پخته شده را از استخوان جدا کنید و با گوشتکوب بکوبید. در ادامه باید برنج را بپزید برای این کار در قابلمه خرده برنج خیسانده شده به همراه ۸ تا ۱۰ لیوان مخلوط آب معمولی و آب گوشت اضافه کنید و بذارید برنج کاملا شکفته و نرم شود.

مرحله سوم: افزودن شوید

در اواسط پخت باید شوید خرد شده را به همراه گوشت و لپه پخته شده به برنج اضافه کنید و حرارت را ملایم کنید تا آش جا افتاده شود و بعد کمی هم بزنید تا غلیظ و کشدار شود و آب اضافه کشیده شود.

مرحله چهارم: تهیه آش ماست

وقتی آب اضافه آش کشیده شد ماست را که از قبل از یخچال خارج کردید هم بزنید و کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و مقداری از آش را داخل ماست بریزید تا دمای آش و ماست باهم یکی شود این کار در نبریدن ماست بسیار مهم است و بعد حرارت را خاموش کنید و ماست را کم کم اضافه کنید و هم بزنید به همین راحتی آش ماست ما حاضر است شما می توانید این آش ماست شیرازی را به صورت گرم یا سرد سرو کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت آش ماست

  1. روی آش ماست شیرازی رو فقط با فلفل سیاه تزئین و سرو کنید.
  2. می توانید از ترکیب شوید خشک با تازه استفاده کنید.
  3. طعم سیر در این آش مشخص نمیس شود و باعث خوش عطر شدن آن می شود.
  4. در آش ماست فقط از فلفل سیاه به عنوان ادویه استفاده می شود به هیچ عنوان از زردچوبه و ادویه دیگه ای برای پخت گوشت استفاده نکنید چون رنگ و طعم آش تحت تاثیر قرار می گیرد.
‫۵/۵ (۱ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا