طرز تهیه دسر موس لبو خوشرنگ و خوشمزه به صورت قالبی ویژه شب یلدا

دستور تهیه موس لبو

طرز تهیه دسر موس لبو

موس لبو یکی از دسر های بسیار خوشمزه است که مخصوص فصل پاییز و زمستان است که شما می توانید با لبو این دسر خوشمزه و خوشرنگ مخصوصا در شب یلدا تهیه کنید و برای مهمانی ها سرو کنید. برای تزیین می توانید از خامه قنادی زده شده یا لبو قالبی استفاده کنید و داخل دیس قرار دهید. این دسر بدون زرده تهیه می شود و کاملا با ذائقه ما ایرانی ها جور می باشد. امروز در جدول یاب طرز تهیه موس لبو را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

لبو پخته شده۳ عدد
شیر۱ لیوان
آب لیو ( همانی آبی که لبو داخلش پخته شده است)۱/۲ لیوان
پودر ژلاتین۲  ق غذا خوری
خامه۲ ق غذا خوری
شکر۴ تا ۶ ق غذا خوری
وانیلبه مقدار لازم

طرز تهیه موس لبو

مرحله اول: پخت لبو

ابتدا باید لبو را بپزید برای این کار لبو را خوب بشورید و سر و ته لبو را بزنید و بعد پوست بگیرید و داخل قابلمه بریزید و به همراه کمی آب بگذارید تا کاملا پخته و له شود و بعد ۱/۲ لیوان از آب لبو را بردارید و کنار قرار دهید.

مرحله اول: بن ماری کردن ژلاتین

ابتدا شیر را داخل کاسه بریزید و پودر ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید تا اسفنجی شود و بعد روی حرارت کتری قرار دهید و هم بزنید تا ذرات ژلاتین حل شود و یا می توانید برای ۱ دقیقه داخل مایکروفر قرار دهید تا بن ماری شود.

مرحله سوم: میکس کردن کردن مواد

حالا باید مواد را باهم ترکیب کنید برای این کار لبو های پخته شده را به همراه آب لبو و ترکیب شیر و ژلاتین و شکر و خامه و وانیل داخل مخلوط کن یا غذاساز یا ۱۲۳ بریزید و مواد را خوب میکس کنید تا پوره شود.

مرحله چهارم: تهیه موس لبو

در ادامه باید یک قالب پلاستیکی یا سیلیکونی به دلخواه بردارید و نیازی به چرب کردن ندارد زیاد مواد خامه ای می باشد و خیلی راحت از قالب جدا می شود. مواد را داخل قالب ریخته و برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرید و بعد روی دیس مورد نظر برگردانید و به دلخواه تزیین کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت موس لبو

  1. بهتر است دیس مورد نظر را کمی خیس کنید تا اگر خواستید به راحتی دسر را جابجا کنید.
  2. اگر میکسر یا مخلوط کن ندارید لبو ها را بعد از پخت به کمک گوشتکوب دستی یا مشر بکوبید تا له شود و بعد با مواد دیگر مخلوط کنید.
  3. خامه حتما باید هم دمای محیط باشد.

 

‫۵/۵ (۱ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا