بهترین روش نگهداری چای و قهوه چیست؟

فرزانه سمندر ، اختصاصی جدول یاب

نگهداری چای
یکی از اشتباهات رایج در بین مردم نگهداری چای در کنار سماور است با این کار چای عطر و طعم واقعی خود را از دست بدهد ، اگر فکر می کنید که واقعا مجبور به این کار هستید به اندازه مصرف دو یا سه روز خود چای را در ظرفی که نور و هوا وارد آن نشود نگهداری کنید و مراقب باشید که رطوبت وارد ظرف نشود.

نگهداری چای
بهترین راه برای نگهداری چای ظروف چینی با درب محکم تا به ماندگاری خواص چای کمک کند و عطر آن نیز محفوظ بماند.
هرگز چای را در یخچال و یا فریزر نگهداری نکنید رطوبت و نور دشمن کیفیت چای می باشد. و البته در جای گرم نیز نگذارید.
از نگهداری چای در کنار مواد عطری و یا سبزیجات بودار آشپزخانه مانند سیر ویا پیاز خودداری کنید.
سعی کنید همیشه به اندازه نیازتان چای را تهیه کنید اگر تاریخ انقضای آن بگذرد خواص خود را از دست خواهد داد. چای ها بستگی به انواع خود دارند و بهترین تاریخ مصرفشان از هجده ماه تا ۲۴ ماه می باشد.

نگهداری چای

 

نگهداری قهوه
برای داشتن عطر و طعم بیشتر قهوه بهتر است هنگام مصرف این دانه های خوشبو را آسیاب کنید.
در کل سعی کنید به اندازه مایحتاج یکماه یا کمتر خود قهوه را تهیه کنید، حتی اگر می بینید در طی یک ماه آن مقدار قهوه را استفاده نمی کنید پس از خریدنش صرف نظر کنید.

نگهداری قهوه
برخی ها برای حفظ عطر دانه های قهوه برخی ها آن را داخل کیسه های زیپ دار می ریزند اما بهتر است که قهوه را در محفظه های مخصوص خودش قرار بدهید و در جای خشک و خنک و تاریک قرار دهید تا رطوبت داخل شیشه نفوذ نکند.

۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا