طرز تهیه خورش کرفس با گوشت گوسفندی با لوبیا غلیظ و مجلسی
دستور پخت خورشت کرفس با گوشت
خورشت کرفس با گوشت یکی از روش های تهیه خورش مجلسی می باشد که این بار قرار است با گوشت خورشتی این غذای خوشمزه را به شما یاد دهیم که طعم و مزه فوق العاده خوبی دارد. در تهیه خورش کرفس افزودن لوبیا کاملا دلخواه است و شما می توانید از لوبیا قرمز یا چیتی استفاده کنید و این خورشت خوشمزه را با یک کته زعفرانی میل کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه خورش کرفس با گوشت را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
گوشت خورشتی | ۲۵۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
سبزی قورمه | ۱ ق غذا خوری |
نعنا | ۱ ق غذا خوری |
جعفری | ۲۰۰ گرم |
لوبیا چیتی | ۱/۲ پیمانه |
آبغوره | ۲ ق غذا خوری |
کرفس به همراه برگ | ۱ دسته |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه خورشت کرفس با گوشت
مرحله اول: تفت دادن سبزی
ابتدا باید ساقه کرفس را خرد کنید و بشورید و به همراه برگ کرفس ساطوری شده کمی تفت دهید تا در حین پخت ظاهر خود را حفظ کند. نعنا و جعفری را نیز تمیز کنید و بشورید و ساطوری خرد کنید و در حدی تفت دهید تا رنگ سبزی تغییر کند. لوبیا چیتی را نیز از ۱۲ ساعت یا شب قبل خیس کنید و بگذارید تا نفخ حبوبات گرفته شود.
مرحله دوم: تفت دادن گوشت
در ادامه پیاز ار پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید و بعد گوشت را اضافه کنید و به همراه فلفل سیاه تفت داده تا رنگ گوشت تغییر کند و بعد روی مواد آبجوش بریزید و بگذارید تا گوشت پخته شود، لوبیا را نیز به صورت جداگانه بپزید.
مرحله سوم: مخلوط کردن مواد
در ادامه باید سبزی سرخ شده را به همراه کرفس و سبزی قورمه و لوبیا پخته شده به گوشت اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید تا خورشت جا افتاده شود و آب خورش غلیظ شود.
مرحله چهارم: افزودن چاشنی
در ادامه وقتی خورشت جا افتاده و غلیظ شد نوبت اضافه کردن آبغوره و نمک است و مزه خورشت را بچشید و بنا به ذائقه خود میزان ترشی خورشت را مشخص کنید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت خورش کرفس با گوشت
- می توانید برای خوشرنگ شدن خورشت از ۱ ق غذا خوری رب نیز استفاده کنید.
- می توانید بجای آبغوره از رب انار یا رب لیمو عمانی نیز به دلخواه استفاده کنید.
- اگر خورشت خیلی غلیظ بود کمی آب جوش اضافه کنید ولی سعی کنید از ابتدا مقدار آب خورشت را اندازه بریزید.