طرز تهیه خورش کرفس با مرغ ساده و جا افتاده و غلیظ بدون رب + راز خوشمزه شدن

دستور پخت خورشت کرفس با مرغ

طرز تهیه خورش کرفس با مرغ

خورش کرفس با مرغ یکی از خورشت های بسیار خوشمزه و ساده است که شما می توانید با تکه های مرغ یا مرغ خرد شده به دلخواه تهیه کنید و برای مهمانی به همراه برنج زعفران سرو کنید. خورشت کرفس یکی از خورشت های محبوب ایرانی ها می باشد که به روش های مختلفی تهیه می شود و شما می توانید امروز یکی از بهترین رسپی خورش کرفس می باشد که طعم و مزه بسیار خوبی دارد و برای چاشنی می توانید از آبغوره یا آبلیمو ترش استفاده کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه خورش کرفس با مرغ را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

کرفس۱ بوته
نعنا و جعفری۵۰۰ گرم
برگ کرفس۳ ق غذا خوری ساطوری شده
پیاز۱ عدد
مرغ۲ تکه
آبلیمو یا آبغوره۲ ق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه خورش کرفس با مرغ

مرحله اول: آماده سازی سبزی

ابتدا باید کرفس را تمیز کنید و به اندازه دلخواه برش بزنید، نعنا و جعفری را نیز بشورید و ساطوری ریز خرد کنید. برگ کرفس را نیز بعد از شستن ساطوری ریز خرد کنید. حالا باید داخل یک تابه کمی روغن بریزید و سبزی ها را اضافه کنید و کمی سرخ کنید تا از خامی خارج شود و بعد کرفس را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا در حین پخت حالت خود را از دست ندهد.

مرحله دوم: تفت دادن مواد

در ادامه باید پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل قابلمه مورد نظر کمی تفت دهید تا سبک شود و بعد تکه های مرغ را اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و بعد نمک و فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید و بعد سبزی های سرخ شده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله سوم: پخت مرغ

در ادامه باید روی مواد آب جوش بریزید و حرارت بالا ببرید تا به جوش بیاید و بعد حرارت را کم کنید و بگذارید تا حسابی خورشت جا افتاده و غلیظ شود.

مرحله چهارم: تهیه خورش کرفس با مرغ

در ادامه باید نمک خورشت را اندازه کنید و به دلخواه آبلیمو یا آبغوره اضافه کنید و هم بزنید و مزه ها را بالانس کنید و زمانی که آب اضافه تبخیر و غلیظ شد از روی حرارت بردارید و با برنج سرو کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت خورشت کرفس با مرغ

  1. می توانید برای چاشنی از گرد غوره یا رب لیمو عمانی یا حتی خود لیموعمانی استفاده کنید.
  2. می توانید به دلخواه کمی رب اضافه کنید.
  3. اگر دوست دارید خورشت کرفس خوشمزه تر شود می توانید ۱ ق غذا خوری سبزی قورمه به مواد اضافه کنید.
  4. می توانید مرغ را به صورت مکعبی خرد کنید و داخل خورشت بریزید و حتما آب کمی اضافه کنید و بگذارید تا حسابی جا افتاده شود.
‫۴/۵ (۲ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا