طرز تهیه قلیه مرغ جنوبی مجلسی و خوشمزه با تمر هندی

دستور پخت قلیه مرغ جنوبی

طرز تهیه قلیه مرغ

قلیه مرغ یکی از خورش های بی نظیر ایرانی می باشد که طعم و مزه بسیار خوبی دارد و بیشتر در جنوب کشور تهیه می شود. این خورشت خوشمزه که با سبزی معطر و تمر هندی مزه دار می شود را می توانید برای مهمانی ها یا برای تنوع در غذا های خود به راحتی تهیه کنید. شما می توانید از هر تکه ای که از مرغ دوست دارید استفاده کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه قلیه مرغ را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

مرغ۴ تکه
گشنیز پاک شده۴۰۰ گرم
شنبلیله پاک شده۱۰۰ گرم
تمر هندی۱/۲ بسته
پیاز درشت۱ عدد
زعفران دمکرده۲ ق سوپ خوری
آبجوش۳ لیوان
روغنبه میزان لازم
نمک،فلفل و زردچوبهه میزان لازم

طرز تهیه قلیه مرغ

مرحله اول: آماده سازی سبزی

ابتدا پیاز نگینی ریز خرد شده را در کمی روغن تفت داده تا سبک و‌ طلایی شود و گشنیز و شنبلیله‌ ی ریز خرد شده که از قبل باید تمیز کنید و ساطوری ریز خرد کنید را افزوده و تفت داده تا آب سبزی کشیده شود و سبزی تغییر رنگ داده و سرخ شود. دقت کنید نباید مقدار سبزی ها را تغییر دهید زیرا باعث تلخی خورش می شود.

مرحله دوم: تفت دادن مرغ

در ادامه باید تکه های مرغ را که می توانید از ترکیب ران و سینه استفاده کنید را داخل روغن کمی تفت دهید تا سرخ و کمی طلایی شود سپس به پیاز و سبزی اضافه کنید.

مرحله سوم: پخت مرغ

در ادامه باید زعفران زده و دو لیوان آبجوش افزوده و به محض جوشیدن،حرارت را کم کنید تا خورش بپزد و تمرهندی را داخل یک لیوان آبجوش باقیمانده ریخته و همزده و کنار گذاشته تا تمرهندی داخل آبجوش باز شود.

مرحله چهارم: تهیه قلیه مرغ

سپس باید این عصاره را از صافی رد کرده و ۴۵ دقیقه که مرغ و سبزیجات پختند،عصاره‌ ی تمرهندی را افزوده و پس از جوشیدن، نمک خورش را اندازه کرده و دوباره صبر می‌کنیم تا خورش پخته و جا بیفتد. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت قلیه مرغ

  1. برای خوشمزه تر شدن می توانید ۴ حبه سیر را نیز رنده ریز کنید و به همراه پیاز تفت دهید.
  2. اگر دوست دارید رنگ سبزی شما تیره تر باشد می توانید بعد از خرد کردن داخل روغن خوب سرخ کنید ولی حواستان باشد نسوزد.
  3. برای عطر بیشتر می توانید در انتها یک قاشق غذا خوری شنبلیله خشک نیز روی خورش بریزید.
  4. در رسپی جنوبی کمی این قلیه مرغ را تند و تیز درست می کنند و می توانید از فلفل عنابی نیز داخل خورشت استفاده کنید.
‫۵/۵ (۱ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا