طرز تهیه پودینگ شکلاتی ساده و عالی با نشاسته ذرت و ژلاتین به صورت قالبی
دستور تهیه پودینگ شکلاتی
پودینگ شکلاتی از دسرهای لذیذ و مجلسی بین المللی است که در سراسر جهان پرطرفدار است. پودینگ ها با مواد کم و در کمترین زمان و در طعم های گوناگونی درست می شوند و انواع مختلفی دارند. پودینگ شکلاتی را می توانید به تنهایی سرو یا برای تهیه دسرهای دیگر نیز از آن استفاده کنید. پودینگ معمولا بافت غلیظ و کشداری دارد و در تهیه آن از نشاسته ذرت و تخم مرغ استفاده می شود. امروز در جدول یاب طرز تهیه پودینگ شکلاتی را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.
مواد لازم
شیر | ۵ پیمانه |
شکر | ۱ پیمانه |
خامه صبحانه | ۲۰۰ گرم |
کره | ۵۰ گرم |
شکلات تلخ | ۱۵۰ گرم |
نشاسته ذرت | ۵ ق غذا خوری |
پودر کاکائو | ۱/۴ پیمانه |
پودر ژلاتین | ۴ ق غذا خوری |
پودر قهوه فوری | ۳ ق غذا خوری |
طرز تهیه پودینگ شکلاتی
مرحله اول: بن ماری کردن شکلات
داخل کتری یا سماور مقداری آب بریزید و کتری را روی حرارت متوسط قرار دهید یا سماور را روشن کنید. شکلات تلخ را داخل یک ظرف کوچک بریزید و روی بخار کتری قرار دهید تا به روش بن ماری و روی حرارت غیر مستقیم ذوب و نرم شود.
مرحله دوم: آماده کردن قهوه فوری
قهوه فوری را داخل یک کاسه یا لیوان بریزید و بعد از این که آب به جوش آمد، ۵ قاشق غذا خوری آب جوش را به پودر قهوه اضافه و چند دقیقه ای خوب هم بزنید تا دانه های قهوه در آب جوش حل و سپس کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
مرحله سوم: ترکیب پودر ژلاتین با شیر
۴ قاشق غذا خوری پودر ژلاتین را نیز داخل یک ظرف جداگانه بریزید و نصف پیمانه شیر را به آن اضافه و کمی با هم مخلوط کنید. بعد ظرف ژلاتین را روی بخار قرار دهید تا زمانی که پودر ژلاتین کامل در شیر حل شود؛ سپس در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شود.
مرحله چهارم: ترکیب مواد با هم
شیر را داخل یک قابلمه بریزید و ۱ پیمانه شکر را به همراه ۵ قاشق غذا خوری نشاسته ذرت به شیر اضافه و کمی هم بزنید. ۱/۴ پیمانه پودر کاکائو را روی مواد الک و قهوه فوری آماده را نیز اضافه و مواد را با هم مخلوط کنید.
مرحله پنجم: افزودن خامه و شکلات
خامه صبحانه را از پاکت خارج کنید و داخل مواد بریزید، در ادامه شکلات بن ماری شده را اضافه و با همزن دستی چند دقیقه ای مواد را با هم مخلوط کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید، زمانی که شکر حل و خامه به خوبی جذب مواد و مایع کمی غلیظ شد حرارت را خاموش کنید.
مرحله ششم: اضافه کردن کره و ژلاتین
در این مرحله کره را به مواد اضافه کنید تا با حرارت آن ذوب شود. در ادامه ترکیب پودر ژلاتین و شیر بن ماری شده را به مواد اضافه و بعد از مخلوط کردن، کف قالب را کمی چرب کنید و مواد پودینگ را داخل قالب بریزید و قالب را به مدت حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
مرحله هفتم: سرو پودینگ شکلاتی
بعد از این مدت قالب را از یخچال خارج و با چاقو لبه های پودینگ را از قالب آزاد کنید و داخل ظرف سرو برگردانید و به دلخواه تزئین و سرو کنید.
فوت و فن های دستور تهیه پودینگ شکلاتی
- برای تزئین می توانید مقداری پودر کاکائو را روی پودینگ الک کنید.
- اگر از شکلات شیرین استفاده می کنید از میزان شکر دستور کم کنید.
- اگر قهوه در دسترس ندارید مرحله اضافه کردن قهوه قابل حذف می باشد.
- برای این که پودینگ به راحتی از قالب جدا شود می توانید قالب را چند ثانیه در آب جوش قرار دهید.