طرز تهیه کوردن بلو خانگی با مرغ راحت و عالی در فر و تابه

دستور پخت کوردن بلو با مرغ

طرز تهیه کوردن بلو

کوردن بلو یکی از غذا های بسیار خوشمزه و ساده است که با سینه مرغ و پنیر و چند قلم مواد تهیه می شود و برای مهمانی و مراسمات مختلف گزینه بسیار خوبی می باشد. شما می توانید کوردن بلو را در فر یا تابه تهیه کنید که هر دو روش را در این پست به شما یاد خواهیم داد و به دلخواه تزیین و سرو کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه کوردن بلو را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

سینه مرغ بی استخوان۱ عدد
کالباس یا ژامپونچند ورق
پنیر ورقه ای یا رنده شدهبه میزان لازم
آردبه میزان لازم
تخم مرغ۱ عدد
پودر سوخاریبه میزان لازم
روغن سرخ کردنیبه میزان لازم
نمک/فلفل سیاه و قرمز/ پودر سیر و پیاز۲ ق چای خوری

طرز تهیه کوردن بلو

مرحله اول: آماده سازی مرغ

نمک و ادویه ها را ترکیب و هر دو سمت سینه را به ادویه آغشته کنید. سینه باید بدون استخوان باشد پس قبل از شروع آشپزی سینه را بدون استخوان کنید و بشورید.

مرحله دوم: کوبیدن سینه مرغ

سینه را بین سلفون با بیفتک کوب یا وردنه بکوبید تا کاملا پهن و نازک شود ولی پاره نشود. می توانید با برشی افقی سینه را برش بزنید و به دو تکه نازک تقسیم کنید و با کمی کوبیدن هر تکه را نازک کنید یا برش را تا نزدیک انتها بزنید تا یک تکه بزرگ سینه داشته باشید که با کمی کوبیدن پهن شود.

مرحله سوم: افزودن کالباس

شروع به چیدن ورقه های کالباس روی سینه کنید. از پنیر ورقه ای مانند موزارلا، گودا یا چدار استفاده کنید و ورقه های پنیر را روی کالباس بچینید. میتوانید از پنیر رنده شده دلخواه نیز استفاده کنید که در این حالت کمی پیچیدن و رول کردن سینه مشکل میشود و کار با پنیر ورقه ای آسان تر است. با کمک سلفون شروع به رول کردن کنید و رول را کاملا در سلفون بپیچید. سلفون دو سر رول را خلاف جهت یکدیگر (به حالت شکلات پیچ) بپیچید و محکم کنید و رول را روی تخته کار حرکت دهید تا کاملا شکل بگیرد.

مرحله چهارم: تهیه کوردن بلو

سلفون دو سمت را به سمت مرکز کشیده و محکم گره بزنید و رول را برای ۳۰ تا ۶۰ دقیقه در فریزر قرار دهید و دقت کنید که نباید یخ بزند و فقط باید خوب شکل بگیرد که بتوانید آنرا برای سوخاری کردن آماده کنید. رول را از سلفون خارج کنید و ابتدا در آرد، سپس در تخم مرغ زده شده و درنهایت در پودر سوخاری بغلطانید. رول را برای ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید و در این فاصله روغن را در تابه گرم کنید. رول را در روغن داغ با شعله متوسط سرخ کنید. برای تهیه در فر می توایند داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ بگذارید تا پخته شود. نوش جان

فوت و فن های دستور تهیه کوردن بلو

  1. کوردن بلو را با سیب زمینی سرخ شده، پوره سیب زمینی، چیپس و گوجه و قارچ و سس دلخواه به صورت گرم سرو کنید.
  2. می توایند از سس سفید یا کچاب برای سرو استفاده کنید.
  3. یک سینه برای ۱ تا ۲ نفر کافیست. بجای کالباس می توانید از ترکیب فلفل دلمه ای رنگی و قارچ که تفت داده اید و آب آن ها کشیده شده یا از اسفناج پخته یا هویج پخته یا هر ترکیب دلخواهی استفاده کنید.

 

‫۵/۵ (۱ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا