طرز تهیه دونات لقمه ای با ماست فوری و راحت مرحله به مرحله
دستور تهیه دونات لقمه ای فوری
دونات لقمه ای یکی از دونات های بسیار خوشمزه و ساده و سریع است و شما می توانید بدون نیاز به استراحت تهیه می شود و شما می توانید این دونات خوشمزه را تهیه کنید زیرا بسیار سریع تهیه می شود و بافت بیرون آن ترد و شکننده و داخل پوک و پنبه ای می باشد و نیازی به فر و همزن و خمیرمایه ندارید. امروز در جدول یاب طرز تهیه دونات لقمه ای را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
تخم مرغ | ۲ عدد |
شکر | ۱/۲ لیوان |
آرد | ۲ لیوان |
ماست پرچرب | ۱ لیوان |
بیکینگ پودر | ۱ ق چای خوری |
وانیل | ۱/۴ ق چای خوری |
طرز تهیه دونات لقمه ای
مرحله اول: هم زدن مواد
تخم مرغ + شکر + وانیل رو با همزن دستی یا برقی چند دقیقه بزنید تا مواد روشن و کشدار شود ( اگر همزن برقی ندارید با همزن دستی ۷-۸ دقیقه بزنید کافی می باشد)
مرحله دوم: تهیه خمیر دونات
ماست را اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید. مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو در ۲ مرحله به مواد اضافه کنید و هر بار با همزن دستی هم بزنید تا مخلوط شود.
مرحله سوم: سرخ کردن
خمیر را داخل قیف یکبار مصرف بریزید و سر قیف را قیچی کنید. قابلمه نسبتا گودی را انتخاب کنید و داخل آن روغن بریزید و بگذارید روی حرارت تا داغ شود. هر بار قیف را فشار دهید تا کمی از مواد بیرون بیاید و با قیچی آغشته به روغن برش بزنید و داخل روغن داغ بریزید تا شناور باشد و با حرارت کم سرخ کنید و حتما با قاشق روی دونات بریزید تا پف کند و یکدست و طلایی شود و زمانی که داغ است و کمی گرم است می توانید داخل شکر بغلطانید و یا می توانید داخل دیس با سس شکلاتی سرو کنید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت دونات لقمه ای
- می توانید با عسل نیز این دونات را تهیه کنید.
- برای این که سرخ کردنی روغن کمتری جذب کند حتما اول کار روغن زیاد بریزید تا مجبور نشوید بین کار روغن اضافه کنید چون روغن سردی که دوباره اضافه بشود جذب مواد می شود.
- سعی کنید از تابه کوچیک استفاده کنید تا خیلی روغن نبرد.
- حتما روغن داغ باشد تا کاملا مغ زپخت شود.
- از ماست پر پرچرب و سفت استفاده کنید.