طرز تهیه دمپختک با گوجه و سیب زمینی فوق العاده راحت و سنتی
دستور پخت دمپختک ساده
دمپختک با گوجه و سیب زمینی یکی از غذا های بسیار خوشمزه می باشد که شما می توانید بدون گوشت این دمپختک خوشمزه را تهیه کنید و به همراه سالاد شیرازی یا ترشی میل کنید. دمپختک گوجه خیلی سریع تهیه می شود و نیازی به گوشت ندارد ولی اگر دوست دارید از گوشت چرخ کرده استفاده کنید و به صورت دمی یا آبکش به دلخواه تهیه کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه دمپختک با گوجه را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
پیاز بزرگ | ۱ عدد |
گوجه | ۳ عدد |
رب | ۱ ق غذا خوری |
سیب زمینی | ۱ عدد بزرگ |
برنج | ۲ پیمانه |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه دمپختک با گوجه و سیب زمینی
مرحله اول: آماده سازی
برنج را بشورید و با کمی نمک خیس کنید. اگر می خواهید برنج دمی بگذارید بهتر است نوک ق چای خوری برنج بریزید زیرا خود مواد میانی نیز حاوی نمک است. سیب زمینی را بشورید و پوست بگیرید به صورت نگینی یا مکعبی درشت خرد کنید.
مرحله دوم: تفت دادن مواد
پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه کمی تفت دهید تا سبک شود، می توانید نگینی یا خلالی درشت خرد کنید. سپس سیب زمینی را اضافه کنید و ادویه ها را اضافه کنید و کمی سیب زمینی را تقت دهید تا نرم شود.
مرحله سوم: افزودن رب و گوجه
گوجه ها را بشورید و خرد کنید و با غذاساز پوره کنید یا رنده کنید. رب را به مواد بالا اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و بعد پوره گوجه را اضافه کنید و تفت دهید تا پوره گوجه خوشرنگ شود و بعد برنجی که خیس کردید به مواد اضافه کنید و هم بزنید و کمی روغن اضافه کنید.
مرحله چهارم: تهیه دمپختک گوجه
اصلا نیازی نیست چون گوجه آبدار است و اضافه کردم آب اضافی باعث شفته شدن غذا می شود ولی اگر گوجه شما آبدار نبود و کمی خشک بود می توانید آب اضافه کنید تا نرم شود و بعد برنج را وسط قابلمه جمع کنید و روی درب قابلمه دمکنی قرار دهید و بگذارید تا غذا دم بکشد. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت دمختک با گوجه
- می توانید به دلخواه زمانی که دمپختک دم کشید روی برنج کمی زعفران دم بکشید.
- می توانید به دلخواه پودر دارچین بریزید تا عطر طعم بهتری داشته باشد.
- می توانید رب را حذف کنید و مقدار گوجه را بیشتر بریزید و یا می توانید گوجه را نگینی خرد کنید.