طرز تهیه دمپختک با گوجه و سیب زمینی فوق العاده راحت و سنتی

دستور پخت دمپختک ساده

طرز تهیه دمپختک

دمپختک با گوجه و سیب زمینی یکی از غذا های بسیار خوشمزه می باشد که شما می توانید بدون گوشت این دمپختک خوشمزه را تهیه کنید و به همراه سالاد شیرازی یا ترشی میل کنید. دمپختک گوجه خیلی سریع تهیه می شود و نیازی به گوشت ندارد ولی اگر دوست دارید از گوشت چرخ کرده استفاده کنید و به صورت دمی یا آبکش به دلخواه تهیه کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه دمپختک با گوجه را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

پیاز بزرگ۱ عدد
گوجه۳ عدد
رب۱ ق غذا خوری
سیب زمینی۱ عدد بزرگ
برنج۲ پیمانه
نمک، فلفل سیاه، زردچوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه دمپختک با گوجه و سیب زمینی

مرحله اول: آماده سازی

برنج را بشورید و با کمی نمک خیس کنید. اگر می خواهید برنج دمی بگذارید بهتر است نوک ق چای خوری برنج بریزید زیرا خود مواد میانی نیز حاوی نمک است. سیب زمینی را بشورید و پوست بگیرید به صورت نگینی یا مکعبی درشت خرد کنید.

مرحله دوم: تفت دادن مواد

پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه کمی تفت دهید تا سبک شود، می توانید نگینی یا خلالی درشت خرد کنید. سپس سیب زمینی را اضافه کنید و ادویه ها را اضافه کنید و کمی سیب زمینی را تقت دهید تا نرم شود.

مرحله سوم: افزودن رب و گوجه

گوجه ها را بشورید و خرد کنید و با غذاساز پوره کنید یا رنده کنید. رب را به مواد بالا اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و بعد پوره گوجه را اضافه کنید و تفت دهید تا پوره گوجه خوشرنگ شود و بعد برنجی که خیس کردید به مواد اضافه کنید و هم بزنید و کمی روغن اضافه کنید.

مرحله چهارم: تهیه دمپختک گوجه

اصلا نیازی نیست چون گوجه آبدار است و اضافه کردم آب اضافی باعث شفته شدن غذا می شود ولی اگر گوجه شما آبدار نبود و کمی خشک بود می توانید آب اضافه کنید تا نرم شود و بعد برنج را وسط قابلمه جمع کنید و روی درب قابلمه دمکنی قرار دهید و بگذارید تا غذا دم بکشد. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت دمختک با گوجه

  1. می توانید به دلخواه زمانی که دمپختک دم کشید روی برنج کمی زعفران دم بکشید.
  2. می توانید به دلخواه پودر دارچین بریزید تا عطر طعم بهتری داشته باشد.
  3. می توانید رب را حذف کنید و مقدار گوجه را بیشتر بریزید و یا می توانید گوجه را نگینی خرد کنید.
‫۵/۵ (۱ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا