برای خوشمزه تر شدن سویا چه باید کرد؟

سویا به علت خواص و پروتئینی که داراست می تواند جایگزین خوبی و مناسبی برای گوشت باشد، ولی بخاطر طعم آن بعضی از بچه ها و خانواده ها هنوز در سبد خرید خود آن را جای نمی دهند. روش هایی برای مزه دار کردن سویا و بهتر پختن آن است که بد نیست امتحان کنید.

طرز پخت سویا

هیچگاه سویا را با آب سرد نشویید.

همیشه برای شستن سویا آن را با آب جوش بشویید یا آنکه آن را در آب در حال جوش ریخته و بعد از کمی جوشیدن آن را آبکش کنید.

بیش از یکبار آب سویا را عوض نکنید.

بعضی از افراد قبل از پخت سویا آن را داخل آب جوش خیس می کنند و چندین بار آبش را عوض می کنند. ولی بهتر است برای حفظ طعم سویا آب آن را بیش از یکبار عوض نکنید.

سویا را نچلانید.

بعضی ها عادت دارند بعد از شستن سویا آن را می فشارند تا آب اضافی آن گرفته شود. اما در واقع با اینکار مواد خوشمزه و مقوی سویا را دور می ریزند. برای از بین بردن آب اضافی سویا آن را آبکش کرده و کمی صبر کنید تا آب اضافی آن به شکل طبیعی خارج شود.

برای آماده کردن سویا مقداری پیاز را رنده کرده و داخل روغن زیتون یا کره تفت دهید. سپس به آن مقداری پودر سیر، نمک، زعفران، فلفل، زردچوبه و رب گوجه فرنگی اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن سویای آبکش کرده را به آن بیفزائید و خوب تفت دهید. سپس اندکی آبغوره به مواد اضافه کنید و صبر کنید تا به خورد سویا برورد. بعد یک فنجان آب جوش به مواد اضافه کنید و در ظرف را ببندید و اجازه دهید سویا بپزد. می توانید مقداری ریحان تازه و آویشن هم به سویا بیفزائید.

منبع:shooroshirin

۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا