طرز تهیه سالاد ماکارونی با کالباس ساده و خوشمزه و مجلسی با سس مخصوص
دستور تهیه سالاد ماکارونی ساده
سالاد ماکارونی یکی از خوشمزه ترین سالادهای سرد و پیش غذاها است که در میهمانی از آن استفاده می شود. مواد داخل سالاد ماکارونی کاملا اختیاری است و می توانید بر حسب سلیقه و ذائقه خود از مواد مختلف استفاده کنید. سالاد ماکارونی از جمله غذاهای خوشمزه اما پرکالری است و درست کردن آن خیلی آسان می باشد. امروز در جدول یاب طرز تهیه سالاد ماکارونی با ژامبون و مجلسی را به شما آموزش خواهیم داد پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سالاد ماکارونی با ژامبون
- ماکارونی فرمی ۱ بسته (۵۰۰ گرم)
- کالباس خرد شده ۱ لیوان
- نخود فرنگی کنسروی ۱ لیوان
- ذرت کنسروی ۱ لیوان
- هویج نگینی و پخته شده ۲ عدد
- خیارشور نگینی خرد شده ۴ عدد
- فلفل دلمه ای ۱ عدد
مواد لازم برای تهیه سس سالاد ماکارونی
- سس مایونز ۳ قاشق غذا خوری
- ماست موسیر ۲ قاشق غذا خوری
- ماست چکیده ۳ قاشق غذا خوری
- ادویه (نمک، فلفل سیاه، آویشن) یه مقدار لازم
- آب لیمو تازه ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه سالاد ماکارونی مجلسی و خوشمزه با طعم فوق العاده
مرحله اول: پخت ماکارونی
داخل قابلمه مناسبی آب بریزید، شعله اجاق گاز را روشن کنید و قابلمه را روی حرارت بگذارید. آب که به جوش آمد نمک اضافه کنید و ماکارونی ها را داخل قابلمه بریزید و صبر کنید تا آب دوباره به جوش بیاید و با کفگیر ماکارونی ها را زیر و رو کنید تا به هم نچسبند. بعد از حدود ۸ الی ۱۰ دقیقه از ماکارونی تست کنید اگر پخته بودند داخل آبکش بریزید و زیر آب سرد بگیرید تا ماکارونی ها به هم نچسبند.
طرز تهیه سالاد ماکارونی با ژامبون
مرحله دوم: خرد کردن ژامبون ها
تخته آشپزخانه را آماده کنید، سپس چند ورق از ژامبون را روی هم قرار دهید و با کارد آشپزخانه به صورت مکعبی و یکدست خرد کنید. تمام ژامبون را به همین صورت خرد کنید و داخل ظرفی بریزید.
مرحله سوم: شستن و خرد کردن هویج و خیارشور و فلفل دلمه ای
هویج و خیارشور و فلفل دلمه ای را به خوبی با آب سرد بشویید و سر و ته آن ها را بگیرید. هویج را روی تخته آشپزخانه قرار دهید و به صورت نگینی و یکدست خرد کنید. هویج های خرد شده را به همراه کمی آب داخل قابلمه بریزید، قابلمه را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید هویج ها پخته شوند سپس هویج ها را آبکش و صبر کنید خنک شوند. خیارشور را هم روی تخته به صورت نگینی و ریز خرد کنید و داخل یک ظرف بریزید و کنار بگذارید. در نهایت فلفل دلمه ای را هم به صورت نگینی خرد کنید و داخل یک ظرف بریزید.
مرحله چهارم: تهیه سس سالاد ماکارونی
داخل یک ظرف مناسب، سس مایونز را به همراه ماست چکیده و ماست موسیر بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل سیاه و آویشن را هم اضافه کنید و در نهایت یک لیموی تازه را برش بزنید و آب آن را به مواد سس اضافه و خوب مخلوط کنید تا سس کاملا یکدست شود.
مرحله پنجم: تهیه سالاد ماکارونی ساده و مجلسی
داخل یک ظرف بزرگ و مناسب ابتدا ماکارونی فرمی پخته شده را بریزید سپس ژامبون، ذرت، نخود فرنگی، هویج پخته شده و خیارشور را اضافه و مواد را با هم ترکیب کنید. در مرحله آخر سس را به مواد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا سس به همه مواد برسد. سالاد ماکارونی را به مدت ۲ الی ۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوشمزه تر شود. در هنگام سرو اگر دوست داشتید می توانید دوباره مقداری سس به سالاد اضافه و در ظرف مناسب سرو و نوش جان کنید.
نکات کلیدی برای تهیه سالاد ماکارونی با کالباس فوق العاده خوشمزه
- برای پخت ماکارونی به این نکته توجه کنید که ماکارونی باید کامل پخته ولی نباید له شود و از فرم بیافتد.
- حتما بعد از آبکش کردن ماکارونی، به آن آب سرد بزنید تا ماکارونی ها به هم نچسبند.
- ماکارونی آبکش شده را به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود، چون سس کمتری جذب می کند.
- به جای کالباس از سینه مرغ پخته شده هم می توانید استفاده کنید.
خیلی خوب بود ممنون از شما
نوش جان