طرز تهیه کیک مارس با فیلینگ مخصوص (بهترین دستور) به روش کافی شاپی
دستور پخت کیک مارس
کیک مارس یکی از خوشمزه ترین و بهترین کیک های کافی شاپی می باشد که شما می توانید با فیلینگ مخصوص کاراملی در خانه تهیه کنید و برای تولد و مهمانی ها یا حتی می توانید به متو کافه و رستوران خود اضافه کنید زیرا دستور تست شده می باشد و طعم کیک و بافت آن عالی می باشد. امروز در جدول یاب طرز تهیه کیک مارس را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک
تخم مرغ | ۴ عدد |
وانیل | ۱/۴ ق چای خوری |
شکر | ۱ پیمانه |
آرد | ۱ و ۱/۴ پیمانه |
پودر کاکائو | ۱/۴ پیمانه |
بیکینگ پودر | ۱ ق چای خوری |
آب | ۱/۴ پیمانه |
روغن | ۱/۴ پیمانه |
مواد لازم برای فیلینگ
خامه قنادی | ۲۵۰ گرم |
خامه صبحانه | ۲۰۰ گرم |
شکلات شیرین | ۲۴۰ گرم |
پودر ژلاتین | ۱ ق چای خوری |
شیر | ۱۴۰ گرم |
کارامل | ۹۰ گرم |
طرز تهیه کیک مارس
مرحله اول: مخلوط کردن مواد
ابتدا باید برای تهیه کیک مواد خشک یعنی آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را باهم مخلوط کنید و به سه بار الک کنید تا سبک شود. سپس تخم مرغ و وانیل و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرمی رنگ و کشدار شود و حتما بین کار دورگیری کنید و زمانی که کرم رنگ شود و حجم آن دو برابر شد.
مرحله دوم: تهیه مایه کیک
در ادامه باید ۲/۳ از مواد خشک را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید و بعد آب و روغن را اضافه کنید و باهم مواد را مخلوط کنید و در انتها باید مابقی مواد خشک را را اضافه کنید و با لیسک یا مفتول در یک جهت مواد را فولد کنید.
مرحله سوم: پخت کیک
یک قالب سایز ۲۲ یا ۲۳ را انتخاب کنید و مواد را داخل قالب ریخته و سه بار به سطح بکویید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه با دمای ۱۷۰ بگذارید تا پخته شود و بعد از پخت صبر کنید تا خنک شود و بعد روی تخته کار قرار دهید و با کمک چاقو به دو برش مساوی تفسیم کنید و صبر کنید تا خنک شود.
مرحله چهارم: تهیه فیلینگ
برای تهیه فیلینگ باید شیرد و پودر ژلاتین را داخل قابلمه بریزید و کمی هم بزنید و بعد کارامل را اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا ژلاتین و کارامل ذوب شود و زمانی که کارامل ذوب شد شکلات سکه ای اراضافه کنید و دقت کنید اصلا شکلات نباید بجوشد و زمانی که حل شد از روی حرارت بردارید سپس خامه قنادی که داخل دمای محیط گذاشتید و ذوب شده است را با همزن بزنید تا فرم بگیرد و بعد حامه صبحانه را اضافه کنید و در یک جهت مواد را اضافه کنید و هم بزنید در انتها مواد شکلاتی تهیه شده را اضافه کنید و با همزن بزنید تا مواد یکدست شود.
مرحله پنجم: تهیه کیک موس
حالا باید فیلینگ تهیه شده را داخل کیک قرار دهید. کیک را داخل همان قالب پخته شده را رینگ قرار دهید و روی آن را با کمی شیرکاکائو خیس کنید و از مواد موس که داخل قیف ریخیتید بریزید و کمی سس کاراملی بریزید و بعد لایه بعدی کیک را قرار دهد و دوبار یک لایه مواد موس یا فیلینگ قرار دهید و برای ۱۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرید و بعد با کمک چاقو دور تا دور کیک آزاد کنید و به دلخواه با کارامل شکلات تزیین کنید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت کیک مارس
- کیک را زیاد خیس نکنید.
- اگر رینگ ندارید یک پلاستیک بردارید و داخل همان قالبی که کیک را پختید قرار دهید و لایه ها را قرار دهید.
- اگر شکلات شیرین ندارید از ترکیب شکلات سفید و تلخ استفاده کنید.