انتقال ویروس کرونا از طریق نان به چه صورت است؟

در این مطلب،توضیحاتی درباره بهداشت نان و همچنین نحوه انتقال ویروس کرونا از طریق نان خواهیم داشت! با ما همراه باشید. این روزها شیوع ویروس کرونا به بالاترین میزان خود رسیده است و به همین دلیل، رعایت نکات بهداشتی توسط مردم، مهم ترین و حیاتی ترین اقدامات است. یکی از موضوعات بسیار قابل توجه از نظر بهداشتی، رعایت بهداشت نان می باشد.

دکتر جواد اکبری زاده ، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زابل با بیان اینکه خطر انتقال ویروس کرونا از طریق نان بسیار جدی است، از مردم خواست تا در هنگام خرید نان از پهن کردن آن برای خنک شدن خودداری کنند.

دکتر جواد اکبری زاده با تاکید بر مطلب فوق اظهار کرد: باید از بریدن و خرد کردن نان توسط چاقو و برس‌ های عمومی که در نانوایی‌ ها وجود دارد، پرهیز شود! برای اطمینان از نانی که آلوده باشد، نمی‌ توان آن را ضدعفونی و شست‌ و شو کرد، درجه حرارت پایین و حتی فریز کردن در یخچال نیز ویروس‌ های موجود در نان را از بین نمی‌ برد، بنابراین تنها و بهترین راه حرارت دادن مجدد آن قبل از مصرف است.

دکتر جواد اکبری زاده ، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زابل ادامه داد: استفاده از توسترهای برقی و گازی و ماکروویو و در صورت عدم دسترسی به موارد فوق استفاده از ماهیتابه و قابلمه جهت حرارت دادن بهترین راه است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زابل در ادامه گفت: در صف نان ، لازم است حداقل یک متر فاصله با یکدیگر را حفظ نماییم و حتی‌ الامکان از پول نقد استفاده نکنیم، در صورتی که از رعایت موارد بهداشتی در نانوایی مطمئن نیستید، از نان های صنعتی استفاده کنید.

 

۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا