طرز تهیه ماکارونی با گوشت چرخ کرده و قارچ و سیب زمینی خوشمزه و مجلسی

دستور پخت ماکارونی با گوشت برای 4 نفر

طرز تهیه ماکارونی با گوشت چرخ کرده

ماکارونی با گوشت چرخ کرده یکی از روش های تهیه ماکارونی ایرانی می باشد که به صورت دمی تهیه می شود و فوق العاده بین ما ایرانی ها با ته دیگ سیب زمینی محبوب می باشد. شما می توانید برای تهیه این غذا از انواع ماکارونی با فرمی این غذا را تهیه کنید. ماکارونی غذای محبوب بیشتر بچه ها می باشد که شما می توانید به همراه گوشت و سبزیجات مختلف تهیه کنید و برای ته دیگ از نان یا سیب زمینی یا از خود ماکارونی برای ته دیگ استفاده کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه ماکارونی با گوشت چرخ کرده را به شما آموزش خواهیم داد همراه باشید.

مواد لازم

ماکارونی۷۰۰ بسته
پیاز۱ عدد
گوشت چرخ کرده۲۵۰ گرم
سیب زمینی۱ عدد
قارچ۵ عدد
رب۲ ق غذا خوری
نون یا سیب زمینیبرای ته دیگ
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، آویشنبه مقدار لازم

طرز تهیه ماکارونی با گوشت چرخ کرده

مرحله اول: تفت دادن

پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه بدون افزودن روغن کمی تفت دهید تا سبک شود و بعد کمی روغن و زردچوبه بزنید و تفت دهید تا سبک شود و بعد گوشت را اضافه کنید و خوب سرخ کنید تا رنگ گوشت تغییر کند.

مرحله دوم: تفت دادن سیب زمینی و قارچ

سیب زمینی را نگینی ریز خرد کنید و به همراه گوشت خوب تفت دهید تا سبک شود سپس قارچ اسلایس شده و ادویه ها را اضافه کنید و تفت دهید تا آب اضافه قارچ کشیده شود و مواد یکدست شود سپس در انتها نوبت اضافه کردن رب می باشد رب اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود.

مرحله سوم: آبکش کردن ماکارونی

داخل قابلمه آب بریزید تا به جوش بیاید و کمی روغن و نمک و زردچوبه بعد از جوش آمدن اضافه کنید و ماکارونی دلخواه را اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد مقداری از آب مواد را داخل سس مرحله قبلی بریزید و هم بزنید تا سس رقیق شود و رنگ رب باز شود، بعد از این که ماکارونی نرم شد آبکش کنید.

مرحله چهارم: پخت ماکارونی با گوشت

در ادامه باید سیب زمینی را پوست بگیرید و حلقه ی برش بزنید، کف قابلمه روغن ریخته و سیب زمینی قرار دهید و یک لایه ماکارونی یک لایه گوشت بریزید و هم بزنید و همین طور ادامه دهید تا مواد و ماکارونی تمام شود و بعد ماکارونی را برای ۴۰ دقیقه دم بگذارید و سرو کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت ماکارونی با گوشت

  1. می توانید از شعله پخش کن استفاده کنید و ابتدا حرارت را بالا ببرید تا بخار کند و بعد حرارت را کم کنید.
  2. مواد گوشتی را آبدار بردارید.
  3. ماکارونی را طبق نوشته روی بسته بندی بجوشانید و نگذارید خیلی بجوشد تا نرم شود.
‫۵/۵ (۱ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا