طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی با پنیر پیتزا و نان لواش به سبک ساندویچی ها
دستور پخت سمبوسه سیب زمینی
سمبوسه سیب زمینی یکی از سمبوسه های خیلی راحت است که بدون گوشت تهیه می شود و شما می توانید به عنوان یک غذای خوشمزه در کنار غذا های خود یا غذای اصلی تهیه کنید. سمبوسه سیب زمینی به دلخواه می توانید با نان لواش یا خمیر یوفکا تهیه کنید که با هر دو بسیار خوشمزه می شود و اگر همه نکات را رعایت کنید می توانید سبموسه خوشمزه به سبک ساندویچی ها در منزل تهیه کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
سیب زمینی | ۲ عدد |
روغن زیتون | ۲ ق غذا خوری |
جعفری و گشنیز | ۳ ق غذا خوری ساطوری شده |
پیاز داغ | ۳ ق غذا خوری |
نان لواش | ۳ عدد |
پنیر پیتزا | به دلخواه |
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، فلفل قرمز | به مقدار لازم |
طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی
مرحله اول: پخت سیب زمینی
ابتدا سیب زمینی را پوست بگیرید و خرد کنید و به همراه ۲ لیوان آب و کمی نمک بگذارید تا سیب زمینی کاملا پخته و نرم شود، پوست کردن و خرد کردن سیب زمینی باعث می شود سیب زمینی شما زودتر بپزد.
مرحله دوم: مخلوط کردن مواد
سیب زمینی را بعد از پخت آبکش کنید و داخل کاسه بریزید و روغن زیتون و ادویه ها و جعفری و گشنیز را اضافه کنید و با گوشتکوب خوب بکوبید تا به له شود می توانید پیاز داغ آماده استفاده کنید یا یک پیاز را پوست بگیرید و سرخ کنید و مواد اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله سوم: رول کردن
در ادامه باید زمان دهید تا مواد کاملا سرد شود، نان لواش را به صورت مستطیلی برش بزنید و از مواد سیب زمینی در ابتدای نان قرار دهید و به دلخواه می توانید در این مرحله از کمی پنیر پیتزا استفاده کنید و نان لواش را تا بزنید و خوب در انتها فیکس کنید تا موقع سرخ شدن باز نشود.
مرحله چهارم: تهیه سمبوسه سیب زمینی
داخل یک تابه روغن ریخته و بگذارید تا داغ شود و بعد سمبوسه های تا شده را داخل روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شود و روی دستمال روغن گیر قرار دهید و به دلخواه با سس مورد نظر سرو کنید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت سمبوسه سیب زمینی
- اگر دوست دارید سمبوسه شما کم روغن باشه می توانید روی آن ها روغن اسپری کنید و در فر یا سرخ کن بدون روغن برای ۱۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ بگذارید تا سرخ و طلایی شود.
- در بعضی رسپی ها بجای گشنیز و جعفری از تره استفاده می شود.
- می توانید به دلخواه از ذرت یا قارچ یا فلفل دلمه نیز استفاده کنید.
- این سبموسه باید تند و تیز باشد پس به دلخواه فلفل قرمز را کم و زیاد کنید.