طرز تهیه کیک مرغ تک نفره مثلثی با نان تست مجلسی و شیک برای تولد و مهمانی
دستور تهیه کیک مرغ تک نفره
کیک مرغ تک نفره یکی از فینگر فود های بسیار خوشمزه و ساده است که شما می توانید برای تولد و مهمانی به صورت تک نفره تهیه کنید زیرا سرو آن راحت تر می باشد. شما می توانید نان تست را داخل کلم یا هویج یا جعفری زده شده بزنید و رنگی کنید و داخل بشقاب سرو قرار دهید. این غذا به قدری راحت است که می توانید شب قبل از مهمانی ها تهیه کنید و در یخچال قرار دهید. حتما از نان تست تازه استفاده کنید و به دلخواه از کمی گردو استفاده کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه کیک مرغ تک نفره را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
سینه مرغ پخته شده | ۲ لیوان |
خیارشور رنده شده | ۲/۳ لیوان |
پیازچه | ۲/۳ لیوان |
جعفری خرد شده | ۳ ق غذا خوری |
سس مایونز، پنیر خامه ای، ماست | از هر کدام ۴ ق غذا خوری |
نان تست | ۱ بسته |
نمک، فلفل سیاه، پودر پیاز، پودر سیر | به مقدار لازم |
طرز تهیه کیک مرغ تک نفره
مرحله اول: پخت مرغ
ابتدا باید مرغ را بپزید برای تهیه کیک مرغ باید از سینه مرغ استفاده کنید. برای پخت مرغ سینه را به همراه پیاز ۴ قاچ شده و کمی نمک و فلفل سیاه تفت دهید روی مواد آب جوش بریزید و بگذارید تا سینه مرغ پخته شود و بعد از پخت سینه مرغ را داخل غذاساز بریزید و ریش کنید یا می توانید با چنگال خیلی ریز خرد کنید و کنار قرار دهید.
مرحله دوم: آماده سازی مواد
خیارشور را بشورید و رنده بزنید. پیازچه های را بشورید را ساطوری ریز خرد کنید. جعفری را نیز بشورید و ساطوری کنید. حالا داخل یک کاسه مرغ ریش شده را به همراه خیارشور، پیازچه و شوید و کمی گردو به دلخواه حسابی مخلوط کنید.
مرحله سوم: افزودن سس
برای تهیه سس باید مایون زو پنیر خامه و ماست و ادویه ها را باهم ترکیب کنید و به مواد مرغی اضافه کنید و هم بزنید و اگر مواد خیلی سفت بود کمی آب مرغ اضافه کنید و هم بزنید. نان تست روی تخته کار قرار دهید و دور قهوه ی نان را بگیرید.
مرحله چهارم: تهیه کیک مرغ تک نفره
نان تست را از وسط نصف کنید از مواد مرغی روی آن قرار دهید و نان تست دیگر را روی آن قرار دهید و روی نان کمی سس مایونز بزنید و به کلم یا جعفری یا خیارشور آغشته کنید و روی سینی قرار دهید و سلفون بکشید و در یخچال قرار دهید این غذا هرچقدر بیشتر در یخچال باشد خوشمزه تر می شود. نوش جان
فوت و فن های دستور کیک مرغ تک نفره
- می توانید به مرغ برگ بو نیز اضافه کنید تا بوی زهم گرفته شود.
- مواد میانی کاملا سلیقه ی است و می توانید به دلخواه تغییر دهید.
- این غذا حداقل باید ۱۰ الی ۱۲ ساعت در یخچال استراحت کند.