طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان مجلسی با فر و بدون فر
دستور پخت تهچین مرغ و بادمجان
ته چین مرغ و بادمجان یکی از تهچین های بسیار خوشمزه و محبوب مانند ته چین مرغ ساده یا ته چین گوشت است. یکی از بهترین گزینه ها برای مهمانی ها و دورهمی ها می باشد. این تهچین خوشمزه طعم و مزه خوبی دارد و برای کسانی که ترکیب مرغ و بادمجان را دوست دارند گزینه خوبی می باشد. امروز در جدول یاب طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
سینه مرغ | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
برنج | ۲ پیمانه |
زعفران | به مقدار لازم |
تخم مرغ | ۲ عدد زرده و یک تخم مرغ کامل |
زرشک | به مقدار لازم |
بادمجان | ۳ عدد |
ماست | ۴ ق غذا خوری |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان
مرحله اول: پخت مرغ
ابتدا باید مرغ را بپزید برای این کار سینه مرغ را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و یک پیاز خرد شده کمی تفت دهید و روی مرغ آبجوش بریزید و بگذارید تا مرغ پخته شود و بعد از پخت مرغ را به اندازه دلخواه خرد کنید و آب مرغ را فریزر کنید برای تهیه سوپ و خورش استفاده کنید.
مرحله دوم: آماده سازی بادمجان
برای بادمجان ها باید آن ها را پوست بگیرید و برای ۲۰ دقیقه داخل مخلوط آب و نمک قرار دهید و بگذارید تا تلخی بادمجان ها گرفته شود و بعد بشورید و خشک کنید و سرخ کنید. زرشک را نیز خیس کنید و کمی تفت دهید و کنار قرار دهید.
مرحله سوم: تهیه مایه تهچین
برای تهیه مایه ته چین باید تخم مرغ کامل و زرده و تخم مرغ کامل را به همراه زعفران دم کرده غلیظ و ماست خوب هم بزنید تا مخلوط شود.
مرحله چهارم: تهیه تهچین مرغ و بادمجان در فر و قابلمه
در ادامه باید برنج را که از قبل خیس کردید روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا به جوش بیاید و کمی زنده تر از همیشه بردارید و آبکش کنید و برنج را با مخلوط مایه ته چین مرحله قبل مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شود و بعد کف قابلمه روغن یا قالب مورد نظر را چرب کنید و نیمی از برنج ریخته و بعد مرغ و زرشک و بادمجان سرخ شده را قرار دهید و مابقی برنج را بریزید و روی سطح برنج را صاف کنید و برای ۱ ساعت روی شعله پخش کن قرار دهید و برای پخت در فر نیز باید روی قالب مورد نظر قرار دهید و در فر از قبل گرم شده قرار دهید و برای ۵۰ دقیقه بگذارید تا پخته شود و در ۱۲۰ دقیقه انتهای فویل را بردارید تا سطح ته چین نیز طلایی شود. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت ته چین مرغ و بادمجان
- باید تخم مرغ را به صورت ترکیبی یعنی زرده و تخم مرغ کامل استفاده کنید زیرا استفاده از زرده باعث خشکی ته چین می شود.
- می توانید زرشک را برای روی ته چین استفاده کنید.
- روی فویل را چند سوراخ ایجاد کنید تا با ایجاد بخار برنج خوب دم بکشد.