طرز تهیه قهوه ترک با شیر و بدون شیر روی گاز به روش عثمانی

دستور تهیه قهوه ترک

طرز تهیه قهوه ترک

قهوه ترک یکی از نوشیدنی ها بسیار محبوب و دوست داشتنی می باشد که ریشه قهوه ترک به سال ۱۵۵۵ باز می گردد، زمانی که تاجران سوری آن را به استانبول آوردند. پس از این که به استانبول وارد شد قیمت قهوه زیاد بود و توسط تاجر ها افراد ثروتمند خریداری می شد سپس در اواسط قرن ۱۷ به بخضی ضروری از مراسم دربار عثمانی تبدلی شد و توسط قهوه سازی های شخصی خود قهوه تشریفاتی سرو می شد و برخی از آرادب و رسوم تاریخ قهوه بخشی از ازدواج شد. قهوه ترک در اصل در جذوه های مسی تهیه می شود ولی شما می توانید در انواع شیر جوش ها تهیه کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه قهوه ترک را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

آب سرد۱ لیوان
قهوه ترک۱ ق غذا خوری سر پر
شکر یا قندبه مقدار دلخواه

طرز تهیه قهوه ترک

مرحله اول: مخلوط کردن مواد

اول به ازای هر نفر یک فنجان آب سرد داخل قهوه جوش بریزید بهتر است برای دم کردن قهوه از آب سرد استفاده کنید و بعد به ازای هر نفر یک الی ۲ چای خوری قهوه ترک اضافه کنید (مقدار پودر قهوه برای هر نفر کاملا سلیقه‌ای بوده و برای تنظیم غلظت قهوه می‌توانید مقدار پودر قهوه را کم و زیاد کنید) و بعد شکر یا قند را اضافه کنید و هم بزنید دقت کنید بهترین زمان اضافه کردن شکر همین الان می باشد.

مرحله دوم: جوشاندن مواد

در ادامه باید ترکیب را خوب هم بزنید قهوه جوش را روی شعله ملایم قرار دهید و برای ۵ الی ۶ دقیقه بگذارید تا قهوه دم بکشد و روی قهوه لایه فون یا کف قهوه ایجاد شود حالا با قاشق کف روی قهوه را داخل لیوان بریزید.

مرحله سوم: تهیه قهوه ترک

دوباره قهوه جوش را روی شعله ملایم قرار دهید تا دوباره یک لایه فوم دیگر تشکیل شود و قبل از این که قل بخورد از روی شعله بردارید و داخل فنجان مورد نظر بریزید و سرو کنید. نوش جان

مرحله چهارم: تهیه قهوه ترک با شیر

طرز تهیه قهوه ترک با شیر مانند قهوه ترک است فقط بجای آب داخل جزوه از شیر استفاده می شود . حال قهوه جوش خود را آماده کنید. سپس به ازای هر نفر یک فنجان شیر آماده کنید و درون جزوه بریزید. پس از شیر، به ازای هرنفر ۱ قاشق مرباخوری پر ، پودر قهوه ترک درون قهوه جوش بریزید. اگر دوست دارید شیر قهوه شما شیرین باشد مقداری شکر نیز به دلخواه اضافه کنید.

فوت و فن های دستور تهیه قهوه ترک

  1. قهوه ترک حتما باید تازه باشد تا فوم مناسب ایجاد شود.
  2. حتما سعی کنید از آب سرد یخچالی استفاده کنید.
  3. قهوه را زیاد هم نزنید.
  4. فنجان باید حتما مناسب قهوه ترک باشد تا خامه خوبی به شما بدهدو
  5. حتما قهوه جوش شما باید تعداد قهوه مورد نظر باید مناسب باشد اگر قهوه جوش بزرگ باشد برای تعداد نفرات پایین استفاده کنید خامه نمی دهد.
‫۵/۵ (۱ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا