چگونگی بو دادن تخمه کدو به سه روش ساده در منزل

فصل زمستان همانقدر که خوردن کدو حلوایی جذاب است خوردن تخمه های کدو نیز همینطور ، در این مطلب از بلاگ جدول یاب چگونگی بو دادن تخمه کدو به سه روش ساده در منزل را آموزش خواهیم داد ، با ما همراه باشید :

روش های برشته کردن و بو دادن تخمه کدو

قبل از بو دادن تخمه کدو بد نیست روش آماده کردن تخمه ها را بدونید.

چگونه تخمه ها را از کدو جدا کنیم؟

گام اول: کدو را نصف کنید و دانه ها را بیرون بیاورید و لایه های چسبیده به تخمه ها را از آن ها جدا کنید.

گام دوم: تخمه را تمیز بشوئید و روی یک دستمال کاغذی بریزید و خشک کنید. سپس فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید.

روش اول بودادن تخمه کدو

مواد مورد نیاز

½ پیمانه تخمه کدو

½ قاشق غذاخوری کره آب شده

½ قاشق چای خوری نمک

¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه

طرز تهیه 

تخمه ها را داخل ظرفی بریزید و کره و نمک و فلفل را روی آن ها بریزید.

سپس تخمه ها را روی کاغذ روغنی ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.

وقتی لبه های تخمه ها طلایی مایل به قهوه ای شود آماده خوردن است.

روش دوم بو دادن تخمه کدو

مواد مورد نیاز

½ پیمانه تخمه کدو

½ قاشق غذاخوری کره آب شده

½ قاشق چای خوری دارچین

۱ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای

طرز تهیه 

تخمه ها را داخل ظرفی ریخته و با کره، شکر و دارچین ترکیب کنید.

سپس تخمه ها را روی یک کاغذ روغنی ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر بگذارید.

وسط پخت تخمه ها را زیر و رو کنید. زمانی که کناره های تخمه ها طلایی مایل به قهوه ای باشد آماده خوردن است.

روش سوم بو دادن تخمه  کدو

مواد مورد نیاز

½ پیمانه تخمه کدو

½ قاشق غذاخوری کره آب شده

½ قاشق چای خوری نمک

¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه

½ قاشق چای خوری رزماری خشک

طرز تهیه 

تخمه ها را با کره، فلفل، نمک و رزماری ترکیب کنید.

سپس تخمه ها را روی کاغذ روغنی ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید. اواسط پخت تخمه ها را زیر و رو کنید.

 

 

 

بیشتر بخوانید :

فواید دانه های هندوانه چیست؟

۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا