آیا می‌توان غذا را بعد از بیرون آوردن از مایکروفر سریعا استفاده کرد؟

جدول یاب، ترجمه: سمیرا فیض آبادی:‌ دینگ؛ غذا آماده است و یا اینکه هنوز باید منتظر بمانید؟! معمولا توصیه می‌شود وقتی غذای خوشمزه خودتان را از مایکروفر بیرون می‌آورید قبل از سرو آن چند دقیقه منتظر بمانید تا دمای آن به تعادل برسد. این توصیه یکی از مهم‌ترین پروسه‌های آشپزی با مایکروفر است.

مایکروفرها فقط تا عمق حدود سه یا چهار سانتی متر غذای ما نفوذ می کنند، بنابراین هر چیزی که عمیق تر باشد به طور غیر مستقیم با هدایت لایه های بیرونی مواد غذایی گرم می شود. ممکن است دستورالعمل  پخت یک وعده غذایی آماده به مدت زمان  ۵ دقیقه  با قدرت کامل نیاز به گرم شدن داشته باشد و سپس باید اجازه دهید ۲ دقیقه دیگر در دمای محیط قرار بگیرد.

در مرحله اول؛ انرژی کافی برای پخت غذایی مثل لازانیا  به کار گرفته می شود، اما وقتی  غذا از مایکروفر خارج شد، آن انرژی به طور ناموزون توزیع می شود. قرار دادن آن در دمای محیط اجاره می‌دهد تا گرماسآن به مرکز برسد، جایی که باعث از بین رفتن هر گونه باکتری‌ای می شود. بنابراین همیشه به دستورالعمل ها  و توصیه‌ها احترام بگذارید.

۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا