طرز تهیه لبو بازاری مجلسی و قرمز با نبات + فوت و فن های پخت آن

دستور پخت لبو قرمز

طرز تهیه لبو

لبو یکی از خوراکی های بسیار خوشمزه و ویژه زمستان و پاییز است که یک گزینه خوب برای دورهمی ها می باشد و شما می توانید به روش بازاری و مثل بیرون در خانه تهیه کنید. لبو قرمز باید با حرارت کم حسابی پخته شود و می توانید برای شیرین شدن آن از نبات یا شکر یا شیره انگور استفاده کنید البته استفاده از شیره انگور باعث تیره شدن لبو می شود. امروز در جدول یاب طرز تهیه لبو را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

لبو۱ کیلوگرم
شکر۱/۴ فنجان
نبات۲ شاخه

طرز تهیه لبو

مرحله اول: آماده سازی لبو

لبو را پوست کنید و به اندازه و سایز دلخواه برش بزنید(سعی کنید اندازه ها و ضخامت تکه ها یک اندازه باشد تا یکدست پخته شود) یا میتونید لبو رو با اسکاج خوب بشورید و بگذارید تا پخته شود و بعد از پخت پوستش رو بگیرید و خرد کنید (هیچ فرقی ندارد).

مرحله دوم: پخت لبو

لبو ها را به همراه آب داخل قابلمه بریزید و  بگذارید بپزد، دقت کنید میزان آب باید به طوری باشد که روی لبو ها را بگیرد و بهتر است درب قابلمه را نیمه باز قرار دهید تا بجوش بیفتد. برای پخت لبو در قابلمه حداقل ۳ الی ۴ ساعت زمان لازم است ولی اگر می خواهید خیلی سریع تر لبو داشته باشید می توانید ۱ ساعت یا کمتر در زودپز قرار دهید تا پخته شود.

مرحله سوم: افزودن شکر و نبات

وقتی لبو ها پختن ، نبات و شکر رو اضافه کنید و مجدد بگذارید نیم ساعت دیگه بپزد تا آب لبو غلیظ و کم شود و شکر به خورد لبو ها برود و زمانی که غلیظ شد از روی حرارت بردارید و با کمی از سس باقی بمانده روی آن بریزید و سرو کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت لبو

  1. اگر کم شیرین دوست دارید می توانید فقط از دو تکه نبات بزرگ استفاده کنید.
  2. لبو ها را می توانید به صورت گرم یا سرد سرو کنید.
  3. کف روی لبو را هرچندگاهی بگیرید.
  4. می توانید پوست لبو را نگیرید و با پوست بپزید و موقع سرو پوست را جدا کنید.
  5. می توانید بعد از پخت برش یا قالب بزنید و سرو کنید.
  6. بهتر است از لبو های ریز و یکدست استفاده کنید زیرا لبو های بزرگ زیاد شیرین نیستند.

 

‫۰/۵ (۰ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا