طرز تهیه لوکوم انار ترکیه شیک و مجلسی و مغزدار با آب انار مخصوص شب یلدا

دستور تهیه لوکوم انار

طرز تهیه لوکوم انار

لوکوم انار یکی از دسرهای خوشمزه و دوست داشتنی ترکیه ای است و چون دستور آسانی دارد در کشورهای دیگر نیز درست می شود. لوکوم انار معمولا با آب انار طبیعی درست می شود و بسته به شیرین یا ترش بودن انار طعم آن نیز متفاوت است. لوکوم انار می تواند یکی از دسرهای یلدایی باشد و در کنار سایر خوراکی ها در میز یلدا سرو شود. لوکوم انواع مختلفی دارد و با میوه های دیگر هم قابل درست کردن می باشد. امروز در جدول یاب طرز تهیه لوکوم انار را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه لوکوم انار شب یلدا

  • آب انار ۲ لیوان
  • نشاسته گل یا ذرت نصف پیمانه سر پر
  • شکر ۱ پیمانه سر خالی
  • مغز پسته به مقدار دلخواه
  • پودر نارگیل یا آرد سفید به مقدار لازم

طرز تهیه لوکوم انار خوشمزه و شیک برای پذیرایی

مرحله اول: ترکیب شکر و نشاسته با آب انار

قابلمه مناسب و کوچکی انتخاب کنید و نشاسته گل یا ذرت را داخل آن بریزید، شکر را اضافه و نشاسته ذرت و شکر را با هم مخلوط کنید. در ادامه ۲ لیوان آب انار را به مواد اضافه و بعد از کمی مخلوط کردن، شعله گاز را روشن کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید. از زمانی که مایع شروع به غلیظ شدن کرد با کمترین حرارت مایع را مدام هم بزنید و اجازه دهید حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه روی حرارت باقی بماند تا کم کم غلیظ شود.

مرحله دوم: اضافه کردن مغز پسته

مغز پسته را در اندازه دلخواه خرد کنید و بعد از این مدت داخل مواد بریزید و چند دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید تا مغز پسته ها به صورت یکدست در مایع لوکوم پخش شود؛ در نهایت حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید مایع کمی خنک شود.

مرحله سوم: ریختن مواد لوکوم در قالب

سینی یا ظرف پیرکس یا قالب مکعبی را با روغن کمی چرب کنید. کف ظرف کیسه نایلون قرار دهید و روی نایلون را نیز چرب کنید. روی پلاستیک مقداری پودر نارگیل یا آرد سفید بپاشید و مواد لوکوم را داخل قالب بریزید و به صورت یکدست پخش کنید.

مرحله چهارم: برش زدن کولوم انار

قالب را به مدت ۲ الی ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا لوکوم خود را بگیرد. پس از گذشت این زمان قالب را از یخچال خارج، لوکوم را از نایلون جدا کنید و به شکل مکعب یا هر شکل دلخواهی که دوست دارید برش بزنید.

مرحله پنجم: رول کردن لوکوم انار

همچنین می توانید لوکوم انار را به صورت رول درست کنید به این صورت که نیم ساعت بعد از این که قالب را در یخچال قرار دادید آن را از یخچال خارج کنید و لوکوم را از طول به صورت نوارهای یک اندازه برش دهید و رول کنید و مجدد در یخچال قرار دهید.

طرز تهیه لوکوم انار

نکات کلیدی برای تهیه لوکوم انار ترکی

  1. برای پخش کردن راحت تر مواد لوکوم، دستکش پلاستیکی دست و کمی آن را چرب و مواد را صاف کنید.
  2. به جای آب انار می توانید از آب میوه دلخواه خود استفاده کنید.
  3. برای درست کردن لوکوم سفید از شیر استفاده کنید.
  4. برای این که رطوبت لوکوم ها گرفته شود باید در آرد سفید یا پودر نارگیل بغلتانید.
  5. برای خوشمزه تر شدن لوکوم از پودر پسته، گلبرگ گل محمدی پودر شده یا پودر نارگیل به جای آرد استفاده کنید.
  6. ماندگاری لوکوم انار در ظرف در بسته در دمای محیط حدود ۱ هفته است.
‫۵/۵ (۲ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا