چگونه خورشت چاقاله بادام بپزیم؟

خورشت چاقاله بادام یک خورشت بهاری بسیار خوشمزه با طعمی تقریبا ترش است و با داشتن سبزیجاتی مثل نعناع و جعفری عطر و بویی عالی دارد. در ادامه این مطلب ساده ترین روش پخت خورشت چاقاله بادام را می خوانید:
خورشت چاقاله بادام

مواد لازم برای خورشت چغاله (چاقاله) بادام:

  • چاغاله بادام : نیم تا یک کیلو
  • گوشت : نیم کیلو
  • نعنا جعفری : نیم کیلو
  • پیاز خلالی شده:۲ عدد متوسط
  • نمک ، فلفل و زرد چوبه :به میزان لازم
  • آبغوره یا آبلیمو : به دلخواه

طرز تهیه خورش چغاله بادام :

قابلمه ای مناسب را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد پیاز های خلالی شده را داخل روغن بریزید و تفت دهید .بعد از اینکه پیاز سرخ شد ، گوشت را به آن اضافه کنید و به همراه پیاز تفت دهید تا آب گوشت کشیده شود.دم چاقاله بادام را بگیرید و آن را خوب بشویید ، بعد آن را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید.

سپس کمی آب داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا بجوشد .حرارت را کم کنید تا گوشت و چاغاله به آرامی بپزند. در این فاصله نعنا و جعفری را بشویید و خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا آب سبزی گرفته شود.وقتی گوشت نیم پز شد ، سبزی سرخ شده را به همراه نمک و فلفل به خورش اضافه کنید.در آخر هم چاشنی آن را بچشید.

نکات تکمیلی در مورد خورش چغاله بادام

خورش چغاله بادام جزو انواع خورش میباشدزمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقهو زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت و ۳۰دقیقه می باشد .خورش چغاله بادام را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .

همچنین می توان در ماه رمضان به عنوان سحری – میل کرد .توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب می باشد .

این ۱۰ خواص مهم چغاله بادام

۱. چغاله بادام برای قلب ما بسیار مفید است. این بادام (به‌ویژه پوست آن) حاوی مقدار زیادی فلاونوئید یا بیوفلاونوئید است که به‌عنوان یک متابولیت ثانویه، قدرت آنتی‌اکسیدان‌ها را در بدن ما افزایش می‌دهد. گروهی از محققان دانشگاه تافتس اثبات‌کردند که فلاونوئید‌ها با ویتامین E. کار‌می‌کنند و از این طریق، از دیواره‌های سلول‌های خونی بدن ما در برابر پارگی یا آسیب محافظت‌می‌کنند. درنتیجه، ما می‌توانیم از بیماری‌های قلبی‌عروقی کشنده مانند حمله قلبی پیشگیری‌کنیم.

۲. غذا‌های خیلی کمی مانند چغاله بادام قادر به مبارزه با لیپوپروتئین کم‌چگالی یا کلسترول بد هستند. اگر به‌طور منظم از این مغز استفاده‌کنید، خیلی راحت می‌توانید سطح کلسترول خود را کنترل‌کنید.

۳. محتوای فسفری چغاله بادام برای دندان‌ها و استخوان‌ های ما بسیار مفید است. می‌تواند با تقویت دندان‌ها و لثه، از سلامت دهان‌ودندان ما محافظت‌کند. همچنین، کارایی دستگاه اسکلتی ما نیز به‌شکل قابل‌توجهی افزایش‌می‌یابد.

۴. بعد از هر وعده غذایی، سطح گلوکوز (قند) در جریان خون ما بالامی‌رود که برای سلامتی ما خوب نیست. در این وضعیت، بادام سبز می‌تواند با افزایش ترشح هورمون انسولین و تنظیم سطح قند بدن به ما کمک‌کند.

۵. چغاله بادام سرشار از آنتی‌اکسیدان است. می‌تواند سموم را از بدن ما دفع‌کرده و فعالیت‌های سیستم ایمنی ما را تقویت‌کند. بنابراین، می‌توانیم تعدادی از بیماری‌ها و عفونت‌ها را رفع‌کنیم.

۶. وقتی مسئله حفظ تعادل pH در بدن‌مان به‌میان‌می‌آید، چغاله بادام به‌عنوان یک درمان طبیعی عالی عمل‌می‌کند. گاهی‌اوقات، سیستم کلی بدن ما به‌دلیل ترشح مایع‌اسیدی معده و روده، اسیدی می‌شود. اما این ممکن است به مشکلات شدیدی منجر شود (مانند پوکی استخوان، کمبود انرژی، ضعف سیستم ایمنی، افزایش وزن و غیره) چرا که بدن ما همیشه به قلیایی‌بودن تمایل‌دارد. بادام سبز به دلیل اینکه یک پروتئین قلیایی است، می‌تواند به قلیایی ماندن بدن ما کمک‌کند.

۷. چغاله بادام سرشار از مواد مغذی ضروری است که برای سیستم عصبی ما بسیار مفید است. ال کارتینین و ریبوفلاوین، دو عنصر اصلی موجود در این نوع بادام هستند که تغذیه مناسب سلول‌های مغزی و عصبی ما را تامین‌می‌کنند. بنابراین، با گنجاندن این مغز در رژیم غذایی منظم، می‌توانیم عملکرد مغز و سطح ذهنی خود را به‌گونه موثری تقویت‌کنیم.

۸. اگر درحال کاهش وزن هستید، چغاله بادام می‌تواند کمک بزرگی به شما بکند. این نوع بادام، علی رغم اینکه جزء مغزهاست، دارای چربی‌های سالم است که به شکستن چربی‌های اضافی و لاغرماندن کمک‌می‌کند. کالری‌های چغاله بادام به گروه کمیابی تعلق‌دارند که درواقع به کاهش وزن کمک‌می‌کنند.

۹. چغاله بادام حاوی مقادیر زیادی فیبر است که برای آسان‌کردن عمل هضم و درمان یبوست مزمن ضروری است.

۱۰. همانگونه که قبل‌تر گفته‌شد، چغاله بادام سرشار از آنتی‌اکسیدان‌های مفید است. ویتامین E. مهم‌ترین عامل آنتی‌اکسیدانی موجود در این مغز است که می‌تواند از طریق دفع کامل رادیکال‌های آزاد و مواد سمی جمع‌شده به‌دلیل آلودگی، بدن ما را پاک سازی‌کند. درنتیجه، ما پوستی صاف و تمیز با درخششی طبیعی خواهیم‌داشت.

۰ ۰ آرا
Article Rating

فاطمه شعیب

معلم و مترجم زبان انگلیسی هستم اما علاقه به نویسندگی و خبرنگاری باعث شده این جا خدمت شما باشم...
ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
بستن