طرز تهیه خوراک لوبیا سبز ساده و مجلسی و خوشمزه با هویج و گوشت قرمز برای ۴ نفر

دستور تهیه خوراک لوبیا سبز مجلسی

طرز تهیه خوراک لوبیا سبز

خوراک لوبیا سبز یک خوراک نانی خوشمزه، مقوی و راحت است که به آسانی و با ترکیب سبزیجات مختلف مانند هویج و سیب زمینی درست می شود. خوراک لوبیا سبز یا راگو یک غذای بین المللی است که در ایتالیا به عنوان سس با پاستا سرو می شود و در انگلستان و فرانسه هم قدمت طولانی دارد. لوبیا سبز دارای فیبر بالا، ویتامین K ، C و منبع خوب فولات است و برای افراد کم حوصله، کسانی که یبوست یا ریزش موی شدید دارند بسیار مناسب می باشد. امروز در جدول یاب طرز تهیه خوراک لوبیا سبز و هویج مجلسی با گوشت و سیب زمینی را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خوراک لوبیا سبز ساده

  • لوبیا سبز ۲۵۰ گرم
  • گوشت گوسفندی یا گوساله با استخوان ۴۲۰ گرم
  • هویج متوسط ۳ عدد
  • سیب زمینی ۳ عدد
  • پیاز متوسط  ۴ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری سر پر
  • گوجه فرنگی پوره یا رنده شده ۳ عدد
  • نمک ۱ قاشق غذا خوری
  • زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • پودر پیاز، پودر سیر، زنجبیل، پاپریکا، تخم گشنیز به مقدار لازم
  • پودر گوجه ۱ قاشق غذا خوری
  • گوجه خشک چند عدد

طرز تهیه خوراک لوبیاسبز با گوشت و هویج و سیب زمینی

مرحله اول: تفت دادن پیاز

۴ عدد پیاز را پوست بگیرید و روی تخته کار به صورت نگینی خرد کنید. قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید، مقداری روغن داخل قابلمه بریزید و پیاز را داخل روغن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و نرم شود. در ادامه مقداری زردچوبه و فلفل سیاه را به پیاز اضافه کنید و پیاز را با زردچوبه و فلفل تفت دهید تا سرخ شود.

مرحله دوم: اضافه کردن گوشت و ادویه ها

عطر ادویه ها که بلند شد تکه های گوشت را به پیاز اضافه کنید و گوشت را با پیاز و ادویه ها تفت دهید، در ادامه مقداری پودر پیاز، پودر سیر، زنجبیل، پاپریکا، تخم گشنیز را به گوشت اضافه و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا رنگ گوشت تغییر کند و سرخ شود. حدود یک پارچ آب را به قابلمه اضافه کنید تا حدی که روی مواد را آب بپوشاند و اجازه دهید تا گوشت پخته شود.

مرحله سوم: تفت دادن لوبیا سبز و هویج و رب

سر و ته لوبیا سبز را جدا کنید، هویج را پوست بگیرید، لوبیا سبز و هویج را روی تخته کار قرار دهید و آن ها را به اندازه یک و نیم بند انگشت خرد کنید و بعد از خرد کردن هویج و لوبیا سبز را بشویید. ماهیتابه ای را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن داخل تابه اضافه کنید، هویج و لوبیا سبز خرد شده را داخل روغن بریزید و به همراه ادویه ها (زردچوبه، فلفل، پودر پیاز و پودرسیر) تفت دهید. کمی که رنگ سبزیجات تغییر کرد ۲ قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی را داخل تابه بریزید و با روغن سرخ کنید.

مرحله چهارم: اضافه کردن پوره گوجه فرنگی

۳ عدد گوجه فرنگی را بشویید، رنده را داخل یک ظرف قرار دهید و گوجه ها را داخل ظرف رنده کنید تا کاملا پوره شوند. در این مرحله گوجه پوره شده را به همراه نمک به هویج و لوبیا سبز اضافه، حرارت را متوسط و درب تابه را بگذارید تا آب گوجه به خورد لوبیا و هویج برود و کمی کشیده شود و به روغن بیفتد و زمانی که ۲/۳ گوشت پخته شد، ترکیب هویج و لوبیا را به گوشت اضافه کنید.

مرحله پنجم: اضافه کردن سیب زمینی و پخت خوراک

سیب زمینی ها را پوست بگیرید و بعد از شستن به صورت نگینی درشت خرد کنید. کمی روغن داخل تابه بریزید و سیب زمینی خرد شده را داخل تابه ای که هویج و لوبیا را تفت دادید اضافه کنید و با حرارت بالا تفت دهید تا دور سیب زمینی طلایی شود و بعد به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید تا خوراک لوبیا سبز بپزد. بیست دقیقه آخر پخت درب قابلمه را نیمه باز و حرارت را ملایم کنید. دقایق آخر پخت چند حلقه گوجه خشک یا تازه را به دلخواه به همراه کمی آب لیمو ترش و ۱ قاشق غذا خوری پودر گوجه به مواد اضافه کنید و اجازه دهید خوراک چند دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا سس خوراک غلیظ شود.

طرز تهیه خوراک لوبیا سبز

نکات کلیدی برای تهیه خوراک لوبیا سبز و سیب زمینی

  1. می توانید از گوشت مرغ هم استفاده کنید ولی همزمان سیب زمینی را اضافه کنید.
  2. این غذا را علاوه با نان با برنج هم می توانید سرو کنید.
  3. به جای آبلیمو می توانید آبغوره یا چند عدد غوره داخل خوراک لوبیا سبز بریزید.
  4. از مقداری دارچین هم می توانید داخل این خوراک خوشمزه استفاده کنید.
‫۵/۵ (۱ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا