طرز تهیه تاس کباب مرغ و سیب زمینی مجلسی و خوشمزه و راحت مرحله به مرحله

دستور تهیه تاس کباب مرغ خوشمزه

طرز تهیه تاس کباب مرغ ساده رژیمی

تاس کباب مرغ نوعی غذای سنتی است که با سبزیجات مختلفی مانند سیب زمینی، کدو، بادمجان و … به صورت کاملا گیاهی و یا با اضافه کردن گوشت و مرغ به صورت مجلسی تر درست می شود. تاس کباب از جمله غذاهایی است که روش پخت آسانی دارد و می توان گفت یک غذای نانی لذیذ و عالی برای وعده غذایی شام می باشد. تاس کباب مرغ نوعی از تاس کباب است که در آن از تکه های مرغ به همراه آلو یا بدون آلو استفاده می شود و به دلیل وجود مرغ و سبزیجات طعم بینظیری دارد. تاس کباب را می توانید با سرخ کردن سبزیجات یا بدون سرخ کردن آن ها طبخ کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه تاس کباب مرغ و سیب زمینی ساده و رژیمی در قابلمه را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه تاس کباب مرغ برای ۴ نفر

  • مرغ ۳ تکه
  • پیاز درشت ۱ عدد
  • بادمجان ۲ عدد
  • کدو ۱ عدد
  • سیب زمینی ۲ عدد
  • هویج درشت ۱ عدد
  • گوجه فرنگی ۳ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
  •  آلو بخارا ۱۰ عدد
  • آب ۱ لیوان
  • زعفران دم کرده غلیظ ۳ قاشق غذا خوری
  • آبغوره ۱/۳ لیوان
  • روغن ۲ قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری

طرز تهیه تاس کباب مرغ و سیب زمینی با سبزیجات

مرحله اول: خرد کردن کدو و بادمجان

کدو و بادمجان را به خوبی با آب سرد بشویید، کلاهک آن ها را جدا کنید و پوست بگیرید. تخته آشپزخانه را آماده کنید کدو و بادمجان را روی تخته قرار دهید و به صورت ورقه ای خرد کنید. کاسه ای را آماده کنید و مقداری آب به همراه نمک داخل آن بریزید و بادمجان ها را به مدت ۱ ساعت داخل آب و نمک قرار دهید تا تلخی آن ها گرفته شود.

مرحله دوم: حلقه ای کردن هویج و سیب زمینی

سیب زمینی و هویج ها را هم با آب سرد به خوبی بشویید و بعد از این که آب آن ها کشیده شد، سیب زمینی و هویج را پوست بگیرید سپس آن ها را روی تخته آشپزخانه قرار دهید و به صورت حلقه ای یا نگینی خرد کنید.

مرحله سوم: نگینی کردن پیاز و گوجه

پیاز را پوست بگیرید و خوب بشویید بعد روی تخته به صورت خلالی یا نگینی خرد کنید. گوجه فرنگی را هم بعد از شستن و پوست گرفتن به صورت نگینی خرد کنید. می توانید پوست گوجه فرنگی ها را نگیرید و با پوست استفاده کنید.

مرحله چهارم: پاک و خرد کردن تکه های مرغ

۳ تکه مرغ را پاک و پوست روی آن را جدا کنید، بعد از پاک کردن مرغ ها را با آب سرد بشویید و داخل یک آبکش بریزید تا آب آن ها به خوبی کشیده شود. مرغ ها را روی تخته قرار دهید و به تکه های کوچکتر خرد کنید. همچنین می توانید تکه های مرغ را به صورت درشت در تاس کباب استفاده کنید.

مرحله پنجم: درست کردن چاشنی

داخل یک قابلمه کوچک یا ماهیتابه ۲ قاشق غذا خوری روغن بریزید و کمی که داغ شد رب گوجه فرنگی را در روغن تفت دهید و سرخ کنید. نمک، زردچوبه و کمی فلفل را اضافه و با رب کمی تفت دهید، ۱ لیوان آب را به همراه ۱/۳ لیوان آبغوره به مواد اضافه و در نهایت ۳ قاشق غذا خوری زعفران را روی مواد بریزید و بعد از کمی تفت دادن حرارت را خاموش کنید.

مرحله ششم: چیدن مواد در قابلمه و پخت تاس کباب

قابلمه ای را آماده کنید در ابتدا تکه های مرغ را کف ظرف قرار دهید بعد مواد را به ترتیب سفتی و زمان پخت ردیف به ردیف روی مرغ بچینید. بین هر لایه کمی نمک و چاشنی ای که آماده کردید را بریزید. در ابتدا هویج های خرد شده را روی مرغ بچینید بعد به ترتیب سیب زمینی، پیاز،کدو، بادمجان و در انتها گوجه فرنگی های خرد شده را قرار دهید. ۱۰ عدد آلو بخارا را هم روی مواد پخش کنید. درب ظرف را روی آن قرار دهید، حرارت را کم کنید و حدود ۱ الی ۲ ساعت اجازه دهید روی حرارت بماند تا کاملا پخته و غلیظ شود و جا بیفتد.

طرز تهیه تاس کباب مرغ مجلسی

نکات کلیدی و مهم طرز تهیه تاس کباب مرغ ساده و مجلسی

  1. از به، هم می توانید در پخت تاس کباب استفاده کنید.
  2. به تاس کباب می توانید کمی سیر رنده شده یا پودر سیر اضافه کنید.
  3. آلوها را از قبل در آب خیس کنید.
‫۴/۵ (۳ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا