برای پخت آبگوشت خوشمزه چه نکاتی را باید رعایت کرد؟

پخت آبگوشت خوشمزه

فرزانه سمندر، اختصاصی جدول یاب
آبگوشت یکی از غذاهای سنتی تمام شهرها می باشد که طبق ذائقه هر شهر طرز تهیه و مواد آن متفاوت می باشد.

البته نکات جالب و خاصی هم هست که می توانید برای داشتن یک آبگوشت لذیذ و خوشمزه رعایت کنید.بعضی از این نکات را در این متن یادآور می شویم؛

ابتدا برای تهیه این آبگوشت حتما از گوشت تازه گوسفندی که چربی نیز داشته باشد استفاده کنید.
پیاز را کاملا تفت داده و بعد گوشت را به آن اضافه کنید و آنرا نیز کمی تفت دهید.

پخت آبگوشت خوشمزه

نمک را در ابتدای کار به غذا اضافه نکنید چون این کار باعث سفت شدن گوشت می شود.
یادتان باشد که نخود را از شب قبل خیس کرده باشید تا نفخ آن گرفته شود و بعد همراه گوشت آنرا بپزید. می توانید کمی هم لوبیا سفید به آن اضافه کنید تا هنگام کوبیدن گوشت و نخود موادتان کمی نرمتر و خوشمزه تر شود.
نیم ساعت مانده به آخر غذا سیب زمینی های پوست کنده و یک عدد لیمو عمانی به آبگوشت اضافه کنید. فقط به یاد داشته باشید که لیمو را در انتها از غذا خارج کنید.
هنگام ریختن رب به آبگوشت اگر آن را کمی تفت بدهید تا خامی آن گرفته شود و کمی نعناع نیز داخل آن بریزید غذایتان مطبوع تر خواهد شد.

بهترین ادویه نیز برای تهیه آبگوشت زردچوبه هست که رنگ و طعم مطبوعی به آن می دهد.

اگر دیگ سنگی داشته باشید خیلی بهتر است که از آن برای پختن استفاده کنید. این غذا با شعله کم و در مدت زمات طولانی تری باید پخته شود مثلا اگر از شب تا صبح باشد که خیلی عالی تر است، پس برای آماده شدنش باید کمی حوصله به خرج داد.

آبگوشت را همراه با سبزی خوردن تازه و نان سنگک میل کنید تا خواص بیشتری به بدن شما برسد.

۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا