طرز تهیه لگیمات (لقیمات) عربی ساده و عالی بدون تخم مرغ و نشاسته

دستور پخت لگیمات عربی

طرز تهیه لگیمات

لگیمات یا لقیمات یا بامیه عربی از دیگر اسم های این شیرینی خوشمزه و جذاب می باشد که شما می توانید برای میان وعده یا عصرانه یا ماه مبارک رمضان به عنوان بامیه استفاده کنید. این لگیمات را می توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه لگیمات را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

آرد۲ پیمانه
آب ولرم۱ پیمانه
خمیرمایه۲ ق چای خوری
نمک۱ پنس
وانیل۱/۴ ق چای خوری
شکر۱ ق چای خوری

مواد لازم برای تهیه شربت

شکر۲ پیمانه
آب۱ پیمانه
زعفراندر صورت تمایل
آبلیموترش۱/۲ ق چای خوری

طرز تهیه لگیمات

مرحله اول: عمل آوری خمیرمایه

ابتدا مایه‌ خمیر و شکر و آب ولرم را داخل کاسه ریخته و همزده و آرد را کم کم اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر چسبناک و شلی به دست آید و وانیل و نمک را هم افزوده و همزده بزنید تا یکدست شود.

مرحله دوم: استراحت خمیر

در ادامه باید روی خمیر را پوشانده و به مدت یکساعت استراحت می‌دهیم و در این فاصله شربت را آماده کنید.

مرحله سوم: تهیه شربت

شکر و آب را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و شربت به جوش آید و آب لیموترش تازه را افزوده و همزده و شربت را از روی حرارت برمی‌دارید و در صورت تمایل زعفران بزنید و کنار قرار دهید تا خنک شود.

مرحله چهارم: سرخ کردن لگیمات

خمیر پس از یکساعت استراحت باید حالت چسبناک و کشدار داشته باشد و اگر زیادی شل بود می‌توانید یک تا دو قاشق آرد اضافه کنید و هم بزنید و داخل قیف با سرماسوره‌ ی ساده ریخته و داخل تابه روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود و خمیر را داخل روغن به شکل توپ قیف بزنید و یک طرف خمیرها که سرخ شد،برمی‌گردانید تا طرف دیگرشان هم سرخ شود و سپس از روغن خارج کرده و روی توری قرار می‌دهید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود و تا گرم است داخل شربت قرار می‌دهیم تا شربت به خورد لقمه‌ها برود. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت لگیمات

  1. به غلظت مواد توجه کنید باید مثل حلیم باشد اگر زیادی شل باشد موقع سرخ کردن به مشکل بر می خورد.
  2. روغن داغ و حرا ت متوسط باشد و مرتب به صورت دورانی هم بزنید تا یکنواخت رنگ بگیرد و سرخ شود.
  3. اگر موادتون شل شد کمی آرد اضافه کنید.
  4. اگر قیف در دسترس نداشتید با قاشق کم کم بریزد.
  5. خمیرمایه باید تازه باشد و حتما تست بگیرید که عمل بیاید وگرنه لگیمات پف نمی کند.
‫۵/۵ (۱ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا