طرز تهیه دسر انار دو رنگ شیک و مجلسی با ژله انار و ژلاتین برای شب یلدا به صورت قالبی

دستور تهیه دسر انار با قالب

طرز تهیه دسر انار

دسر انار یک دسر شیک و جذاب است و بسته به نوع انار می تواند ترش یا شیرین باشد. اگر می خواهید یک دسر خوشمزه و دلچسب برای سفره یلدا داشته باشید که هم سریع آماده شود و هم به خاطر تک نفره بودن راحت بتوانید پذیرایی کنید، دسر انار می تواند یک گزینه عالی باشد. دسر انار را می توانید با پودر ژلاتین یا نشاسته و همچنین با اضافه کردن بیسکوئیت به صورت چیز کیک انار درست کنید که نیازی هم به فر ندارد. امروز در جدول یاب طرز تهیه دسر انار را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه دسر انار ویژه شب یلدا

  • آب جوش ۳ لیوان
  • ژله انار ۲ بسته
  • شکر ۱ قاشق غذا خوری
  • دانه انار حدود ۱ لیوان به دلخواه

مواد لازم برای تهیه پاناکوتا

  • خامه ۱ بسته
  • شیر ۱ لیوان
  • پودر ژلاتین ۵ قاشق مربا خوری
  • شکر نصف لیوان
  • وانیل نصف قاشق چای خوری
  • آب سرد نصف لیوان

طرز تهیه دسر انار دو رنگ شیک و مجلسی

مرحله اول: حل کردن پودر ژله در آب جوش

بسته های پودر ژله را از پاکت خارج کنید و داخل یک کاسه یا ظرف مناسب بریزید. ۱ قاشق غذا خوری شکر را به پودر ژله اضافه کنید و بعد از مخلوط کردن، ۳ لیوان آب جوش بریزید و هم بزنید تا دانه های ژله کاملا در آب حل و مایع شفاف شود.

مرحله دوم: ریختن ژله داخل قالب

کف قالب را با کمی روغن یا کره چرب کنید، مقداری از دانه های انار را داخل قالب بریزید و از مایع ژله اضافه کنید تا جایی که روی دانه های انار را بگیرد. سپس قالب را داخل یخچال قرار دهید تا ژله نیم بند شود. بعد از این که ژله نیم بند شد، قالب را از یخچال خارج کنید و مجدد مقداری از دانه های انار را بریزید و بقیه مایع ژله را اضافه کنید و در یخچال قرار دهید تا دوباره نیم بند شود.

مرحله سوم: ترکیب پودر ژلاتین با آب سرد

پودر ژلاتین را داخل یک کاسه کوچک بریزید و حدود نصف لیوان آب سرد اضافه و مخلوط کنید، بعد آن را روی بخار کتری قرار دهید تا به روش بن ماری در آب جوش کاملا حل شود.

مرحله چهارم: ترکیب شکر و وانیل با شیر

داخل یک قابلمه کوچک شکر و وانیل را بریزید و یک لیوان شیر را به آن اضافه و مخلوط کنید. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا شیر گرم و شکر در شیر حل شود. شیر که داغ شد، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید کمی خنک شود.

مرحله پنجم: اضافه کردن پودر ژلاتین حل شده

زمانی که شیر کمی از حرارت افتاد، ژلاتین را اضافه و مخلوط کنید. یک بسته خامه را داخل یک ظرف بریزید و با قاشق کمی بزنید تا صاف و یکدست شود، بعد در این مرحله به مواد اضافه و هم بزنید تا خامه خوب با مواد مخلوط شود.

مرحله ششم: ریختن مواد پاناکوتا و قرار دادن در یخچال

مواد پاناکوتا را کم کم و به آرامی روی ژله نیم بند بریزید و به مدت ۵ ساعت داخل یخچال قرار دهید. زمانی که دسر آماده شد، با دست از قالب جدا کنید و داخل ظرف برگردانید.

طرز تهیه دسر انار

نکات کلیدی برای تهیه دسر انار با ژله و ژلاتین برای شب یلدا

  1. نیازی به جوشیدن شیر نیست و همین قدر که داغ شود کافی است.
  2. ژله در حدی که نیم بند شود کافی است و می توانید مواد پاناکوتا را روی آن بریزید.
  3. از قالب پلاستیکی یا فلزی برای تهیه دسر انار می توانید استفاده کنید، فقط آن را حتما چرب کنید.
  4. همچنین می توانید لایه اول ژله بعد مواد پاناکوتا و مجدد یک لایه ژله بریزید و به دلخواه دسر انار را درست کنید.
‫۳/۵ (۲ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا