طرز تهیه شله زرد نذری برای ۱۰۰ پیاله یا ۴۰ کاسه بزرگ + فوت و فن

دستور پخت شله زرد نذری برای 100 پیاله

طرز تهیه شله زرد نذری برای 100 پیاله

شله زرد نذری برای ۱۰۰ پیاله یا ۴۰ کاسه که برای نذری های کم در نظر گرفته شده و این پست مقدار دقیق اندازه های مواد لازم برای تهیه این نذری می باشد. شله زرد در واقع یک نوع دسر پیش غذا یا آش حساب می آید که در ایام ماه مبارک رمضان یا محرم و صفر که زمان نذری ها فرا می رسید بسیار محبوب و کاربردی می باشد و شما می توانید خودتان با یک مقدار کم از مواد یک نذری بدهید و حتما لازم نیست نذری به مقدار زیاد باشد. امروز در جدول یاب طرز تهیه شله زرد نذری برای ۱۰۰ پیاله را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

برنج نیم دانه۱ و نیم کیلو
شکر۴ و نیم کیلو
گلاب۲ پیمانه
زعفران غلیظ دمکردهنصف پیمانه معادل نیم مثقال
عرق دارچیننصف پیمانه به دلخواه
عرق هل۱/۳ پیمانه به دلخواه
خلال بادام۲۰۰ گرم
کره۲۰۰ گرم
پودر دارچین و گل محمدیبه میزان لازم

طرز تهیه شله زرد نذری برای ۱۰۰ پیاله

مرحله اول: آماده سازی و پخت برنج

برنج را تمیز شسته و از ۲۴ ساعت قبل خیس کرده و برنج خیس خورده را داخل قابلمه ریخته و به اندازه ی ۳ لیتر آب روی برنج ریخته و روی حرارت قرار دهید تا جوش آید و وقتی بجوش آمد حرارت را ملایم کنید تا برنج پخته و شکفته شود و اگر آب برنج کم شد ولی کامل شکفته نشده بود،دوباره کم کم تا ۲ لیتر آب اضافه کنید تا کامل پخته و شکفته شود.

مرحله دوم: افزودن شکر

وقتی برنج کاملا شکفته شد و آبش تقریبا کشیده شد،شکر را اضافه کنید و به محض این که شکر حل شود ،شله زرد به آب می افتد و نیازی به اضافه کردن آب نیست.

مرحله سوم: افزودن زعفران

زعفران،گلاب و عرقیجات و کره را افزوده و نیمی از خلال را که شسته ایم به شله زرد افزوده و شله زرد‌ را با حرارت بسیار کم دم بگذارید تا کامل جابیفتد. پس از پخت داخل ظروف ریخته و با پودر دارچین و خلالهای باقیمانده تزیین کنید. نوش جان و نذرتان قبول

فوت و فن های دستور پخت شله زرد نذری برای ۱۰۰ پیاله

  1. بهتر است خلال بادام را در گلاب و آب خیس کنید.
  2. زعفران را زا قبل با قند بسابید و با یخ دم کنید تا خوشرنگ شود.
  3. بهتر است شله زرد برای نیم ساعت دم بگذارید تا حسابی سفت شود.
  4. اگر از پودر هل استفاده می کنید تو گلاب حل کنید بعد اضافه کنید که گلوله نشود.
  5. تا وقتی خوب برنج نپخته وشکفته نشده و وانرفته شکرنریزید چون شکر بریزید دیگر برنج پخته نمی شود.
  6. همین که شله زرد گرم است داخل کاسه ها بریزید و صبر کنید تا از داغی بیفند و بعد تزیین کنید.
‫۵/۵ (۱ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا